Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

HRT-ovka Mirta Šurjak oduševila pratitelje glamuroznim izdanjem: 'Savršena si, kakve noge imaš'

Foto: Instagram
1/11
19.03.2021.
u 20:20

Mirta je odjenula ružičastu haljinu i bež štikle, a uredila se za HRT-ovu emisiju 'Kod nas doma'. Fotografija je brzo skupila više od 4.000 lajkova, ali i gomilu komplimenata.

HRT-ova sportska novinarka Mirta Šurjak objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj je pozirala u zavodljivom izdanju. Mirta je odjenula ružičastu haljinu i bež štikle, a uredila se za HRT-ovu emisiju 'Kod nas doma'.

Fotografija je brzo skupila više od 4.000 lajkova, ali i gomilu komplimenata. 

"Savršena si, kakve noge imaš", "Super linija", "Sve ti odlično stoji" pisali su joj pratitelji. 

 

Mirta je lani nakon što se njezina majka zarazila koronavirusom i dobila obostranu upalu pluća najavila kako će se povući s društvenih mreža.

– Znam da će opet neki pomisliti kako iskačem iz paštete, ali vjerujte da mi je najmanja namjera sebe medijski promovirati na ovakav način. Iskreno, čak razmišljam o tome da isključim sve društvene mreže, jer virtualni život nije stvarnost. Stvarnost i realnost su ljudi zbog kojih ovo pišem, znani i neznani... koji su me svojim porukama punim ljubavi i ohrabrenja ganuli do suza. Hvala vam svima i oprostite ako nisam stigla svakome odgovoriti na toplu riječ utjehe i ohrabrenja. Hvala svim predivnim prijateljima, susjedima i rodbini s otoka Hvara i iz Splita, mojim kolegama s HRT-a koji su se uključili u nesebičan lanac dobrote, nosili nam hranu i lijekove, zvali i brinuli se. Hvala medicinskom osoblju Hitne službe Jelsa, Doma zdravlja Hvar, svim djelatnicima Infektološkog odjela splitskog KBC-a, glavnoj sestri splitske bolnice na nesebičnosti, požrtvovnosti i humanosti. Ljudi, u svoj ovoj velikoj nevolji, vi ste još veći! Hvala vam svima! Dirnuli ste me u srce! Ovo je za sve! I dok vas ima takvih, još ima nade za ovaj svijet! Volim vas sve, napisala je tada na Instagramu. 

Nika Turković: "Više pjevam dok kuham, u tušu imam previše posla"

Ključne riječi

Komentara 3

WA
wannabenovinari
21:03 19.03.2021.

Sve i da se zanemari lice, ako ona nekom ima savršeno tijelo, taj je cijepljen od ukusa.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
21:06 19.03.2021.

Pa kakvi su onda ti pratitelji???

Avatar babinjak1984
babinjak1984
21:05 19.03.2021.

Celulit.A šta ona radi kao sportska novinarka HRT-a????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije