Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donijeli odluku

HRT zbog teškoća s epidemijom uvodi promjene, odgodit će emitiranje nekih emisija

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
16.03.2020.
u 18:11

Umjesto showa "Zvijezde pjevaju" u subotnjem treminu će se prikazivati repriza emisije "A - strana".

Nova sezona showa „Zvijezde pjevaju“ s emitiranjem je trebala startati u subotu 21. ožujka, ali na HRT-u su donijeli odluku kako se emitiranje i snimanje nove sezone popularnog glazbenog showa odgađa do jeseni zbog situacije s koronavirusom.

- Hrvatska radiotelevizija (HRT) se prilagođava razvoju situacije s koronavirusom u Hrvatskoj, pa će sukladno tome doći i do prilagođavanja radijskog i televizijskog programa HRT-a. Neki projekti, poput show programa "Zvijezde pjevaju" se odgađaju do jeseni a umjesto njega će se emitirati reprize publici omiljene A-strane,  dok će se informativni program - zbog pravodobnog i objektivnog informiranja javnosti - još pojačati - piše u priopćenju HRT-a.

1/9

- U sklopu toga, a u skladu sa zadaćom i ulogom HRT-a kao javnog servisa, danas je već vrlo uspješno startala "Škola na Trećem", koju HRT realizira u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja RH, kao i nova večernja emisija "Studio 4 Covid-19" na Četvrtom programu HTV-a. Valja napomenuti da HRT od prvoga dana na svom Četrtom programu dvaput dnevno izravno prenosi konferencije za novinare Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite, kao i sve najnovije vijesti na svaki puni sat, čime je HTV-4 postao svojevrsni referentni informativni pool za sve hrvatske građane - naglasio je glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

Najavljuju i kako će  idućih će dana doći i do manjih promjena i modifikacija u programu Hrvatske radiotelevizije, o čemu će HRT i dalje pravovremeno i dnevno obavještavati javnost. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
19:05 16.03.2020.

A da odgode i plaćanje HRT pristojbe....za trajno

0
0
22:11 16.03.2020.

S obzirom na kvalitetu programa bilo bi najbolje da ukinu prisilnu pretplatu.

DU
Deleted user
20:01 16.03.2020.

nema novinara,izgubljena djevojčica maja sever

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije