Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava glava obitelji

Hortenzija za ukras kuće glumca Leona Lučeva na Zlarinu

'16.07.2010., Sibenik - Poznati sibenski glumac Leon Lucev svakoga ljeta puno vremena provodi na otoku Zlarinu. Svakoga dana Leon Lucev se uputi po potrebne namirnice za zivot na otoku.  Photo: Hrvoje
Foto: 'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
1/4
16.07.2010.
u 16:28

Leon tradicionalno sa suprugom Ivanom i djecom Ivanom, Elom i Zoe ljeto provodi na Zlarinu s kojeg svaki dan trajektom odlazi u Šibenik po namirnice.

Glumac Leon Lučev, baš kao svake, i ove sezone ljetuje u svojoj kući na otoku Zlarinu. No kako život na otoku nije uvijek okružen blagodatima koje pružaju veliki opskrbni centri, po hranu i dnevne potrepštine prisiljen je sa Zlarina trajektom odlaziti u Šibenik. 

Kao prava glava obitelji Leon se jučer ujutro uputio u nabavku da njegova supruga Ivana i djeca: Ivan (9), Ela (5) i Zoe (3) kada se probude imaju sve na stolu. Vrećice je natrpao hranom, a mislio je i na uređenje okućnice. Kupio je veliki grm ružičaste hortenzije koji će im od sada ukrašavati dvorište obiteljske kuće pa će idilično ljetovanje njegovoj obitelji biti još mirisnije i ljepše!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije