Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno drugačiji

Horatia Cainea iz serije 'CSI Miami' sada sigurno ne biste prepoznali, nove fotke šokirale fanove

Foto: Nova TV
1/8
30.11.2023.
u 20:46

Otkako je otišao u mirovinu ne pojavljuje se na društvenim događajima niti je aktivan na društvenim mrežama

Kao Horatio Caine u seriji "CSI Miami" proslavio se glumac David Caruso koji sada ima 67 godina i ne biste ga prepoznali jer se sasvim promijenio otkako smo ga gledali u ulozi detektiva Horatija. Caruso je gledateljima u sjećanju ostao po dramatičnim pauzama između rečenica, po svojoj riđokosoj kosi i sunčanim naočalama koje su mu bile zaštitni znak. U ovoj seriji glumio je više od deset godina te je zahvaljujući  honorara od 375 tisuća dolara po epizodi upisan na listu najbolje plaćenih televizijskih glumaca.

Otkako je otišao u mirovinu ne pojavljuje se na društvenim događajima niti je aktivan na društvenim mrežama, ali paparazzi ga znaju snimiti u šetnjama s djecom i te fotografije pokazuju kako David više ne mari za svoju fit figuru, a kosu je pustio i sasvim promijenio imidž u odnosu na vrijeme kad smo ga gledali u ulozi Horatija Cainea. 

VEZANI ČLANCI

Najnovije fotografije pokazale su ga upravo takvog kada je ulazio u svoj automobil marke Ford Flex SUV, a fotografije možete vidjeti OVDJE

Nakon završetka snimanja "CSI Miami" snimio je još dva filma i povukao se iz svijeta glume. Iza njega su tri braka, a Caruso ima kćer Gretu sa svojom drugom suprugom, glumicom Rachel Ticotin. S bivšom djevojkom Lizom Marquez ima dvoje djece; sina Marqueza i kćer Palomu. S Lisom je završio na kraju i na sudu i ona ga je tužila za preljub i zbog duševne boli koju je pretrpjela zbog njegove nevjere.

Na sudu je ispričala kako ju je Caruso zlostavljao psihički, a on je tvrdio da je ona bila preljubnica te da ga je prevarila s njegovim asistentom. Epilog je bio takav da je sud odlučio u Lisinu korist i Caruso joj je trebao isplatiti novčan naknadu, a ona do danas tvrdi kako njegov novac nikada nije vidjela na svom računu.

VIDEO Alka Vuica objavila da joj je umrla majka: Svi smo tužni i bolni za tobom, bila si moja srodna duša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije