Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAYMATE ''UŽIVO'

Hope Dworaczyk – prva Playboyeva 3D duplerica

Hope Dworaczyk (1)
Foto: Playboy
1/3
11.05.2011.
u 16:44

Hugh Hefner priznao je da je htio eksperimentirati s 3D duplericama još pedesetih, ali je onda ta tehnologija bila preskupa; sad je pak našao sponzore za naočale.

- Nisam baš neki pretjerani ljubitelj trodimenzionalnih filmova – priznao je Hugh Hefner. - Ja u kino idem da bih pobjegao od stvarnosti i dvije dimenzije su mi sasvim dovoljne.

No, prihvaćanje nove mode za kojom su svi poludjeli moglo bi vratiti nešto naklade Playboyu, koji je s nekadašnjih 3,5 milijuna primjeraka 2006. pala na današnjih milijun i pol. A ta moda i nije tako nova, nego je nova tehnologija koja je omogućila ono što je već neuspješno pokušavano u pedesetima.

- Potpisao sam ugovor s fotografom koji je trebao dvije gole žene snimiti u Chicagu – sjeća se Hefner kako je bio zainteresiran za 3D, ali je odustao kad je izračunao koliko bi ga stajalo davanje specijalnih naočala uz svaki broj. Zato je za trodimenzionalne slike Hope Dworaczyk, 51. po redu "Playmate of the Year", našao sponzora: HBO je radi promoviranja svoje serije "Okus krvi" pokrio troškove prilaganja crveno/zelenih naočala (s natpisom "HBO") uz svaki lipanjski broj legendarnog časopisa.

Za sliku lijepe Hope koja gledatelju pruža vinsku čašu oni koji su je vidjeli kažu da je pomalo mutna, ali da u 3D neke... osobine, recimo, izgledaju impresivno.

- To vam je kao ono upozorenje koje piše na retrovizorima - kaže sama Hope.
- Stvari mogu izgledati veće nego što jesu.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:54 11.05.2010.

Nekad davno se govorilo da se najbolje nauči engleski baš listajući \"Playboy\"! Evo, sad su didaktički to još unaprijedili...

BO
bomba
15:50 12.05.2010.

Nema 3D dok ja svoju ženu ne uhvatim sa svih strana. Ovo su gluposti za drka**je.

Avatar Svećenik
Svećenik
05:07 13.05.2010.

Hope- dupe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije