Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 GODINA NAKON SMRTI

Hologram Roya Orbisona u travnju 2018. na turneji

Roy Orbison
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
20.10.2017.
u 23:12

Hologram Roya Orbisona će uz pratnju Royal Philpharmonic Concert Orchestra krenuti na turneju po Velikoj Britaniji u travnju 2018. kad će pjevačev album "In Dreams" doživjeti cyber verziju.

Ako ste obožavatelj pokojnog pjevača Roya Orbisona, a nikada ga niste uspjeli slušati uživo, dogodine ćete imati priliku zahvaljujući modernoj tehnologiji, punih 30 godina nakon njegove smrti.

Hologram Roya Orbisona će uz pratnju Royal Philpharmonic Concert Orchestra krenuti na turneju po Velikoj Britaniji u travnju 2018.  kad će pjevačev album "In Dreams" doživjeti cyber verziju.

Turneja će započeti u Cardiffu 8. travnja, a završiti u Bournemouthu 20. travnja.

Orbison je umro 1988. Njegov sin Alex, predsjednik tvrtke Roy Orbison Music je kazao: "Moj je otac prvi kombinirao rock'n'roll i orkestralnu glazbu i njegov hologram s velikim orkestrom bit će poput ostvarenja sna."

Ulaznice za koncert prodaju se od danas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije