Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio tajnu imena

Holivudski šarmer dobio dijete s 20 godina mlađom suprugom, kćeri nadjenuo neobično ime

Foto: Instagram
1/4
29.12.2020.
u 10:27

Djevojčica Chapel, čije ime u prijevodu znači kapelica, unijela je sreću u njihovu obitelj, a holivudski je glumac javnosti otkrio i tajnu njezina imena.

Glumac Josh Brolin (52) i njegova 20 godina mlađa supruga Kathryn (33) za Božić su dobili najbolji mogući dar, djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Chapel Grace.

'Chapel Grace Brolin rođena u 6:20 sati na Božić. Naš mali anđeo', napisala je Kathryn na svom Instagramu profilu uz prvu fotografiju djevojčice koju je podijelila sa svojim pratiteljima.

Djevojčica Chapel, čije ime u prijevodu znači kapelica, unijela je sreću u njihovu obitelj, a holivudski je glumac javnosti otkrio i tajnu njezina imena.

Foto: Instagram screenshot

- Svugdje gdje smo putovali, jedno mjesto u kojem smo Kathryn i ja pronašli veliku utjehu bile su kapelice. Budući da nismo bili posebno religiozni, ali Bog je osjećajem jako preplavio naš život, a kapelice su uvijek bile svetišta u kojima smo se osjećali povezano, slobodno zahvaljujemo. Chapel Grace je, nama, manifestacija tog nebeskog osjećaja koji se uvijek osjećao dok smo vijugali i klečali- pojasnio je Brolin koji s bivšom manekenkom već ima dvogodišnju djevojčicu Westlyn Reign, dok iz prvog braka s Alice Adair  ima dvoje djece - 26- godišnje kćer Eden i 32- godišnjeg sina Trevora.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije