Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi su čekali

Holivudski glumac (41) pozirao potpuno gol: 'Morat ću pripremiti mamu na ovo'

Jessie J i Channing Tatum
Foto: Instagram
1/10
01.06.2021.
u 21:58

Podsjetimo, glumac je nedavno izjavio da misli da treba postati bolji glumac kako se ne bi morao stalno skidati u filmovima u kojima glumi.

Slavni glumac Channing Tatum (41) novom je fotografijom snimljenom u njegovoj garderobi na setu filma oduševio baš sve svoje pratiteljice. Američki glumac koji je 2012. godine proglašen najseksi čovjekom na svijetu pokazao je sve svoje adute, a najosobni dio ipak je prekrio emotikonom majmuna. 

Naime, Tatum trenutno snima film 'The Lost City of D' zajedno s kolegom Danielom Radcliffeom i kolegicom Sandrom Bullock. A u pauzama od snimanja pratiteljima je odlučio pokazati što se to zbiva u njegovoj garderobi.

"Kada si potpuno gol u prikolici za šminkanje i držiš ručnik preko svog spolovila, spremaš se napraviti s*anja na setu na koja ćeš morati pripremiti mamu prije nego što pogleda film", napisao je Channing uz fotografiju i dodao: "Naprežem se toliko jako da sam dobio grč".

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, glumac je nedavno izjavio da misli da treba postati bolji glumac kako se ne bi morao stalno skidati u filmovima u kojima glumi.  

"Ja treniram i vježbam jer mi je to posao. Vjerujte mi da ne bih izgledao ovako da nisam morao biti gol u većini svojih filmova. U nekom trenu ću morati postati bolji glumac da se ne moram stalno skidati", rekao je prilikom virtualnog gostovanja u emisiji Kelly Clarkson.

VIDEO Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za Životno djelo neću nikada zaboraviti, to je moj vrhunac

 

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidum
23:00 01.06.2021.

Mater je prva koja te je takvog vidila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije