Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni ambasadori

H&M predstavio svoju suradnju s Alexanderom Wangom

h&m
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/26
06.11.2014.
u 07:45

Osim Luke, sinoć su 'manekeni' Wangovih sportsko-futurističkih modela bili i 'fashionistica' Petra Nižetić, Lana Banely, popularna visašica Ana Šimić i model Lovro Periša...

Luka Nižetić odjeven u kratke hlače, tajice, majicu i jaknu sinoć je bio ambasador najnovije kolekcije Alexandera Wanga za lanac H&M, promovirane u Centru Cvjetni VIP društvu i novinarima.

Od danas su Wangovi modeli ponuđeni svim kupcima. Osim Luke, sinoć su 'manekeni' Wangovih sportsko-futurističkih modela bili i 'fashionistica' Petra Nižetić, Lana Banely, popularna visašica Ana Šimić i model Lovro Periša... Podsjetilo nas je to da živimo u doba sve frekventnije suradnje tvrtki s poznatim licima i dizajnerima.

Još uvijek drži vodu ocjena da se tu radi na korist kupaca željnih potpisa razvikanih imena, ali po cijenama koje si mogu priuštiti. Wang je nakon Lanvina, Versacea i Margiele ili kuće Marni, svakako sjajna akvizicija H&M-a na korist svih u tom trgovačkom trokutu.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

>>TOP 10 komada iz kolekcije Alexander Wang x H&M koje bismo željeli u svom ormaru

>>Evo kako nositi dizajnerske komade o kojima bruji cijeli modni svijet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije