Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hip-hoperica

Ne bi mi bilo strano ni čistiti stanove za život. Radila sam sve

sassja
Foto: Adnan Jasarević
1/9
09.05.2016.
u 10:18

Britka Tuzlanka otkriva da na jesen izdaje drugi album, ali i da je perfekcionistica koja se olako ne prihvaća čak ni kućanskih poslova

Prije godinu dana, kada je izdala prvi album “Taktički praktično”, o Saneli Halilović Sassji pisali smo kao o najboljoj nadi hip-hop scene u regiji, a sada je vodeće ime ovog žanra. U Zagrebu će nastupiti u četvrtak u Vintage Industrial baru uoči čega poručuje:

– Javljaju mi prijatelji će doći na koncert i inzistiraju da ih ne stavljam na popis jer žele kupiti ulaznicu, što je jako lijepo i svima obećavam dobar provod.

U Zagrebu je pjevala i u Domu sportova na proslavi 18. rođendana Elementala, a o tome kada će i sama puniti velike dvorane kaže:

Pedantna djevica

– Nemam neki rok kada to želim, ali strpljiva sam i što god radila, od glazbe do čišćenja stana, uvijek ću izdvojiti vrijeme da to napravim najbolje što mogu. Perfekcionist sam i, ako znam da ne mogu nešto odraditi kako sam zamislila, ni ne prihvaćam se toga. Djevica sam u horoskopu pa sam valjda i zato takva.

Djevice su poznate i po predanosti poslu, a Sassju, inače diplomiranu farmaceutkinju, svakako pronalazimo u tim odlikama.

– Voljela bih da nam ne treba novac i da se ne vrti sve oko njega, ali neophodan je da preživimo i, kad se ne bih bavila glazbom, da zaradim za život ne bi mi bilo bitno radim li u ljekarni ili čistim stanove jer sam u životu promijenila puno poslova. Studij sam si plaćala radeći u kafiću, prodajući knjige, dijeleći letke, bila sam i turistički vodič i nijedan posao nije mi stran – odlučno zaključuje. 

Njezine su pjesme promišljene i britke, odraz su njezinih doživljaja i realnosti koja je nemila.

Nije u izgledu sve

– Da dođete k meni u Tuzlu, pokazala bih vam kojim sam ulicama prolazila u pjesmi “Klimam” i što sam sve doživjela tamo. U mojim je pjesmama puno stvarnih događaja, primjerice, jednim je nadahnut stih u pjesmi “Etikete” koji kaže: “Nemaš mi pravo dati otkaz jer čekam dijete”. Naime, to je istinit događaj koji je moja prijateljica prolazila dok je bila trudna – kaže. Mnogim pjevačicama danas je važnije da lijepo izgledaju nego da dobro pjevaju, a Sassja iznosi svoj stav o tome.

Adele nije zgodna kao Rihanna, ali što fali curi, sve joj je na mjestu i odlično pjeva. Ne možeš biti ljepši nego što jesi, odnosno možeš uz pomoć operacija, ali za to novca nemam niti bih ga ikad potrošila na to. Uglavnom, nemam ništa protiv pjevačica kojima je izgled važniji od pjevanja – poručuje.

Nakon koncerta u Zagrebu ide u Ljubljanu gdje snima novi materijal, a novom albumu nada se na jesen.

>>Sassja: Svaka je pjesma dio mene, onog što me boli, nasmijava

Komentara 6

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
10:42 09.05.2016.

najbolja hiphop nada u regiji...izbacite rijec regija i kazite u jugoslaviji...jer se sigurno ne misli na madjarsku...

Avatar Melankolija
Melankolija
10:35 09.05.2016.

Nikad se covjek ne treba stiditi rada. Svakom vrijednom i postenom covjeku to je vise nego jasno, a ove druge ne treba uopce dozivljavati.

CL
cloudwalker
17:59 09.05.2016.

Maloj svaka cast, a regiju vam turim mami u carapu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije