Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ERA ISTREFI

Himnu Svjetskog prvenstva uz Willa Smitha pjeva i pjevačica koja je uvrijedila Srbe

Era Istrefi
Foto: Instagram
1/5
23.05.2018.
u 12:32

Pretpostavlja se da je njih četvero prošlog vikenda snimalo video spot za pjesmu koja će biti himna prvenstva. Video je sniman u kolumbijskom gradu Cartagena, a producent DJ Nelson potvrdio je za Vibe da će upravo ova četvorka pjevati himnu.

Himnu ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji pjevat će Will Smith, u pratnji Nicka Jama, DJ Dipla i Ere istrefi. reper i glumac jučer je na Instagramu objavio fotografiju u društvu kolege Nickyja Jama, a ispod je napisao - "Jedan život za živjeti", te je osim Nickyja označio Dipla i Eru.

Pretpostavlja se da je njih četvero prošlog vikenda snimalo video spot za pjesmu koja će biti himna prvenstva. Video je sniman u kolumbijskom gradu Cartagena, a producent DJ Nelson potvrdio je za Vibe da će upravo ova četvorka pjevati himnu.

Ono što je zanimljivo je da se uz super zvijezdu Smitha u pjesmi pojavljuje i Era Istrefi (23), kosovska pjevačica koja je prije tri godine otpjevala veliki svjetski hit "Bon Bon". Prije dvije godine Era je snimila i spot za pjesmu "E dehun", te razbjesnila srpsku javnost, budući da je snimala polugola u crkvi Hrista spasa u Prištini. Srbi joj to nisu zaboravili pa su njihovi mediji i danas puni vijesti o tome kako "himnu prvenstva pjeva Albanka koja je uvrijedila Srbe".

Era Istrefi
1/10
Ključne riječi

Komentara 7

Avatar mrkyyy
mrkyyy
13:28 23.05.2018.

pjesma bzvz… nema dobre nogometne pjesme bez distorzirane gitare

IV
ivanjoksimovic
13:23 23.05.2018.

Uvredila je ceo hriscanski svet golotinjom u crkvi, odusevivsi mudzahedine

Avatar Zeljosav
Zeljosav
13:28 23.05.2018.

Ahahahahah ja ovakve stvari samo na Vecernjaku mogu da procitam. Nisam znao da je hejtamo dosad, ali od danas je hejtam 100%. Inace, sami Albanci bi je spalili da je to ucinila u dzamiji, ali posto je pravoslavna crkva u centru Pristine gde popa nisu pustili od 2004. onda je to ok. Toliko o multikulturalnom Kosovu. Ako nekoga interesuje kako izgleda ta crkva u centru grada neka izgugla, ono pacovi, zmije i pokoji narkoman smeju samo da zadju tamo, ostali se krste kada prolaze tuda hahaha :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije