Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUČNA TEMA

Helena Minić Matanić progovorila o zlostavljanju koje se i njoj dogodilo: 'Skidam kapu svakoj ženi ...'

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
18.03.2021.
u 15:45

Kad se počelo govoriti o svemu tome, moram priznati da sam ušla u neki veliki sram, a zapravo sam bila najviše ljuta na samu sebe. Zato što se nisam znala drugačije postaviti, drugačije izboriti pod cijenu ne bavljenja više nikada svojom profesijom, zauzeti se za sebe, kazala je glumica

Glumica Helena Minić Matanić (42) u četiri godine rodila je troje djece - kćer Lolu (5), te sinove Maxa (3) i Nea (1)  i zbog toga je kazališne daske stavila ne čekanje. U razgovoru za In Magazin progovorila je o majčinstvu, strahovima, ali i zlostavljanju s početka karijere. 

- Djeca mi daju snagu da nastavim tamo gdje sam bila. Naravno, ne tim tempom, ali mislim da je jako bitno zbog njih da ipak vide majku koja je zadovoljna. Strahovi su ogromni. Svatko tko dobije i jedno, dvoje ili petero djece zna koja količina straha ti se počinje javljati i o čemu sve misliš i koliko si paranoičan, kazala je supruga redatelja Dalibora Matanića. dodala je i kako se zadnji put naspavala prije šest godina. 

- Najjače mi je kad netko kaže: 'Ja to ne bih mogla'. A što ti drugo preostaje? Moraš, želiš. Realnost nisu Instagram i situacije sad sam negdje došla, imam crveni ruž i naočale. To je nešto dijametralno suprotno od toga. Ja sam bez kreativnosti kao cvijet bez sunca i vode. Uvenula sam, trebam nešto. Spremam kazališnu predstavu, tako da sve u svoje vrijeme, rekla je glumica koja je potaknuta svjedočenjem glumice Milene Radulović kazala kako je na početku karijere i sama bila žrtva zlostavljanja. Smatra i kako je zlostavljanje prisutno u svim društvenim profesijama.

- Kad se počelo govoriti o svemu tome, moram priznati da sam ušla u neki veliki sram, a zapravo sam bila najviše ljuta na samu sebe. Zato što se nisam znala drugačije postaviti, drugačije izboriti pod cijenu ne bavljenja više nikada svojom profesijom, zauzeti se za sebe. Skidam kapu svakoj ženi koja je u ovom trenutku uspjela izaći sa svojom pričom van', poručila je Helena Minić Matanić.

Nika Turković: 'Zahvaljujući svom psiću Blu, preživjela sam prošlu godinu bolje nego što sam mislila' 

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
15:55 18.03.2021.

samo je bitno da se tzv.regija ili vama miliji region umrezi pa i u tim besmislenim izjavama bg glumice i glumica...

NE
neboiznadzagreba2
16:03 18.03.2021.

Cijele priče ne bi bilo da dotične nisu svoju čast mijenjale za karijeru, ova naknadana prosvjetljenja su degutantni modni trend.

KA
Kakodane
16:35 18.03.2021.

Je li ovo sada neki trend "biti zlostavljan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije