Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.000 lajkova

Hauser objavio fotografiju s Kolindom: 'Ona je prava bomba'

Foto: Kolaž/Instagram/Pixsell
1/3
07.03.2019.
u 17:27

Pratitelji su bili oduševljeni, a fotka je prikupila skoro deset tisuća lajkova.

Stjepan Hauser (32) opalio je fotku s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović (50) za svoj Instagram profil i odmah pohvalio njezin izgled. -Naša predsjednica je stvarno bomba.- napisao je ispod fotografije.

Pratitelji su bili oduševljeni, a fotka je prikupila skoro deset tisuća lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Croatian President is a hottie ✌️🇭🇷

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

-Imaš pravo, vaša predsjednica je stvarno prezgodna- stoji u nizu komentara Hauserovih pratitelja. Ovog violončelista na Instagramu prati više od 220 tisuća ljudi. Stjepan se nedavno vratio s američke turneje, a podijelio je fotografije svoje luksuzne vile u Istri koju je uredio po vlastitom ukusu.

-Šef se vratio kući.- napisao je ispod fotografije. Hauserovo dvorište krasi trava i pješčani teren za odbojku, a osim toga ima i veliki bazen u kojem se rado brčka, pogotovo u ljetnim mjesecima.

Pogledajte koje su poznate osobe prešle na Islam.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Untouchable
Untouchable
17:57 07.03.2019.

on bi nju puknul

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
18:15 07.03.2019.

...je l' to onaj debil kaj je cmizdrio dok ga je mama vodila doktoru? Sada ga pali 'precjednica'? Tip je izgleda malo žešće infantilan. Vjerojatno da nema onog drugog, inteligentnog i staloženog tipa ne bi bilo ni 2Chelos. Garant! :-)

Avatar ZLO
ZLO
18:08 07.03.2019.

A šta, okice ga vise ne bubaju, pa bi mali nešto da ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije