Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila strahove

Hanka Paldum u strahu je od rata u BiH: 'Ako ovo ne stane, bit će svega. Ne mogu mirno spavati'

Zagreb: Bandić primio Hanku Paldum uoči koncerta povodom 45 godina karijere
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
08.03.2022.
u 21:00

Hanka je rekla da se kod stanovnika BiH osjeti "težak uzdah u grudima".

Pjevačica Hanka Paldum (65) iskreno je progovorila o strahu zbog trenutačne situacije u Ukrajini i mogućeg rata u svojoj rodnoj Bosni i Hercegovini. 

- Mi iz Bosne i Hercegovine se još nismo oporavili od prošlog rata, uvijek smo strepili i iščekivali nešto. Došao nam je i koronavirus, kao uvertira da se može dogoditi nešto većih i težih razmjera. I, evo, sada se nažalost dogodilo ovo s Ukrajinom. Tko zna što će se dogoditi - rekla je Hanka za Avaz.ba. 

Hanka je rekla da se kod stanovnika BiH osjeti "težak uzdah u grudima".

- Čovjek u cijeloj ovoj situaciji ne može biti pametan i miran, ne zna kako bi se postavio prema svemu ovome što se događa. Ne mogu mirno spavati. Naravno, svatko normalan strahuje. Nije nam drago kad se netko u kući svađa, trudimo se dovesti sve u red i da sve funkcionira kako treba, da s najbližima nađemo kompromis. A tek u okruženju, gradu i državi da se događaju ratovi. Sve ovo donosi veliki nemir. Nitko ne želi izgubiti majku, oca ili dijete - kazala je Hanka i dodala:  - Posljednje vrijeme je grozno, ako ovo sve ne stane, bit će svega. Ekonomske krize, uništavanje stambenih objekata, državnih institucija. Najgore je to što će biti narušeno zdravlje nedužnih građana, kako psihičko tako i fizičko. Mnogo posljedica sa sobom nose ova ratna događanja, a apsolutno nema potrebe za tim, samo se može više izgubiti, nego dobiti. Nedužni stradaju, gube živote, to je strašno.

VIDEO>>Sanja Brajković s Radija Sljeme: "Četiri desetljeća još sam svježa i željna posla, nije mi dosadio"

Ključne riječi

Komentara 2

BO
bosko98
01:12 09.03.2022.

A s kim bi ratovala.

RI
rikavac
23:38 08.03.2022.

Kako nećeš moći mirno spavati kad si i u onom ratu mirno spavala švercala cigare ,tukla zarobljenike pljačkala ih. Mater ti jebem žvaljavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije