Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantika

Hanka Paldum sevdahom zabavljala nogometaša i ljepotice

Hanka Paldum
Foto: Goran Cipar
1/8
10.11.2013.
u 13:56

Zagreb je ovog vikenda disao u ritmu sevdaha. Regionalna glazbena diva Hanka Paldum nastupila je u nedavno otvorenom restoranu i klubu Madison.

Zagreb je ovog vikenda disao u ritmu sevdaha. Regionalna glazbena diva Hanka Paldum nastupila je u nedavno otvorenom restoranu i klubu Madison. Hanka je svoje najveće hitove otpjevala pred prepunim klubom, a potom se zahvalila vjernim obožavateljima.

- Prekrasna noć u srcu Zagreba, grada kojem se uvijek rado vraćam. Hvala svima što su ovu noć učinili zaista posebnom za mene. Podijelili smo djelić onoga što već godinama stvaram i nosim u srcu i duši, izjavila je Hanka poslije koncerta. Druženje uz sevdah nisu propustili ni manekenka Antea Kodžoman, voditeljica Vjekoslava Bach te nogometaš Marko Šimić.

Komentara 1

MA
mare0801
14:26 10.11.2013.

Hanka Pladum me ne zanima,ali ovako kada je gledam vidim da izgleda tako tipično "bosanski",ali to je još mila majka za ove naše nakaze,na ostalim slikama,ovaj ljubavnik Ivaniševićke ima više masti i ulja na glavi nego sam Ivanišević ,a to je teško nadmašiti. Volim biti zločesta prema osobama koje se krevelje u kameru,jer mislim da sami traže komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije