Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli make-up

Hana pokazala lice bez šminke i ovo poručila kritičarima

Foto: RTL
1/6
26.11.2018.
u 11:28

Žao mi je što vam ne mogu pomoći da izliječite svoje komplekse, napisala je Hana iz "Gospodina Savršenog" uz video na kojem nema šminku.

Hana Rodić kandidatkinja je showa "Gospodin Savršeni" koja je privukla najviše pažnje.

Gledatelji su joj nakon nekoliko emisija na društvenim mrežama poručili da nosi previše šminke i da ih zanima kako izgleda ispod svih tih slojeva make-upa.

 

 

 

 

 

– Budući da vas toliko zanima kako izgledam bez šminke, evo vam video... Žao mi je što vam ne mogu pomoći da izliječite svoje komplekse – napisala je Hana.

Gospodin Savršeni, odnosno Goran Jurenec Hanu je izabrao za prvu djevojku s kojom će otići na spoj i tijekom spoja dotaknuli su se i teme ljubavi i nevjere i tada je Hana priznala da je bile prevarena.

– Nikad nisam prevarila osobu, ali sam doznala da sam bila prevarena. Biti prevaren nije sramota za tebe, to je sramota za osobu koja ti je  to napravila – rekla je Hana.

Pogledajte savjete Sanja Žuljević u kojima otkriva kako se riješiti tri zadnja kilograma

Komentara 11

SO
SoloHan
12:32 26.11.2018.

Opet članak o elitnoj prostituciji, a ništa o Vasi, kud ide ovaj svijet

MA
marli
22:34 26.11.2018.

Ja nju vidim na cajkama sa nekim ćelavim kamatarom koji ima ljudske vrijednosti ko ameba

MA
majakasun
16:37 26.11.2018.

Sva sreća pa ti nemaš kompleksa takva napumpana sva ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije