Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna godina

Hana Huljić se javila pratiteljima i objavila još jednu lijepu vijest: 'Uskoro'

Foto: Privatna arhiva
1/10
12.01.2022.
u 18:56

Hani Huljić ova će godina biti jedna od najboljih do sada. Nakon vijesti o prinovi, Hana sprema novu pjesmu, ali i spot

Splitskoj kantautorici Hani Huljić nova 2022. godina već je jedna od najboljih do sada. Kako nam je potvrđeno, Hana Huljić čeka bebu s glazbenikom Petrom Grašom, a šuška se i da planiraju vjenčanje već za proljeće. 

Osim toga, Hana uskoro izbacuje i novu pjesmu, ali i spot, a o tome je obavijestila pratitelje na Instagramu. 

- Čekanje nove pjesme. Uskoro video - napisala je zagonetno na društvenim mrežama pored fotografije na kojoj pozira u fotelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Kako smo ranije pisali, potvđena nam je vijest o prinovi, a ona će navodno stići na ljeto. Također, šuška se i da već u ožujku spremaju vjenčanje

Njihova veza traje već neko vrijeme, a navodno je među njima zaiskrilo prošlo ljeto. Inače, Petar i Hana poznaju se od malih nogu jer Grašo godinama surađuje s njenim ocem Tončijem, zbog čega su brzo postali bliski obiteljski prijatelji, no čini se da je prijateljstvo ipak preraslo u nešto više nakon Grašinog prekida s dugogodišnjom partnericom Danijelom Martinović.

VIDEO>>Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije