Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljice

Hana Huljić i Domenica podržale Miju Dimšić: 'Očima punih suza, moram vam reći da sam preponosna na nju'

Foto: Youtube screenshot
1/13
11.05.2022.
u 08:29

"Ovako smo gledale Eurosong, a večeras nju… Očima punih suza, moram vam reći da sam prepreponosna na Miju" stoji u objavi koju je na svom profilu objavila Domenica.

Glazbenice Hana Huljić i Domenica na Instagramu su objavile podršku prijateljici Miji Dimšić. Naime, objavile su fotografiju na kojoj se vidi kako u opuštenom izdanju prate Euroviziju.

Hana se malo preračunala pa je napisala da je slika nastala preklani, no tada tog natjecanja nije bilo jer je zbog pandemije koronavirusa otkazano. 

Foto: Instagram

"Preklani, opušteno gledanje Eurosonga. A večeras gledamo tebe Mia Dimšić, veselimo se i navijamo" napisala je Hana jučer, a istu sliku podijelila je i njezina prijateljica i vjenčana kuma Domenica Žuvela. 

Foto: Instagram

"Ovako smo gledale Eurosong, a večeras nju… Očima punih suza, moram vam reći da sam prepreponosna na Miju" stoji u objavi koju je na svom profilu objavila Domenica. 

Podsjetimo, Pjevačica Mia Dimšić (29), nažalost, nije se uspjela plasirati u finale Eurovizije. U finalnoj emisiji, koja je na rasporedu u subotu, nastupit će: Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska. U drugoj polufinalnoj emisiji, koja je na rasporedu u četvrtak, saznat ćemo još deset finalista koji će se boriti s ovim zemljama za pobjedu. U finalu nastupaju i predstavnici 'velike petorke' koju čine Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska i Velika Britanija. 

VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije