Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznad očekivanja

Haljina princeze Diane prodana je za čak 167.000 dolara!

pinceza diana
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
04.12.2013.
u 09:15

Haljina nije dizajnirana za princezu Dianu, ali ju je ona sama odabrala iz kolekcije Emanuels, para koji je dizajnirao i njenu vjenčanicu

Raskošna zlatno-bijela haljina koju je princeza Diana nosila 1986. godine na jednom balu jučer je prodana za 102.000 funti (nešto više od 167.000 dolara) na aukciji u Londonu, priopćila je aukcijska kuća Kerry Taylor. Prije stavljanja na aukciju nagađalo se da će haljina doseći cijenu od nekih 130 tisuća dolara.

Haljina nije dizajnirana za princezu Dianu, ali ju je ona sama odabrala iz kolekcije Emanuels, para koji je dizajnirao i njenu vjenčanicu, piše Hello Magazine. Iz aukcijske kuće istaknuli su da je Diana haljinu nosila u nekoliko prilika, a poslije ju je prodala da bi skupila novac za svoje dobrotvorne akcije. Novi ponosni vlasnik haljine jedan je muzej iz inozemstva, no nije objavljeno koji.

>>Pogledajte haljinu princeze Diane koja bi mogla zaraditi 130 tisuća dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije