Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ime za javnost

Alen Islamović dugo je čuvao tajnu o pravom imenu, evo kako se zaista zove

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/3
01.06.2017.
u 14:59

Na nagovor menadžera i izdavačke kuće, dok je bio pjevač Divljih jagoda, odlučio je uzeti umjetničko ime

Kada je započeo glazbenu karijeru, Alen Islamović poslušao je savjet menadžera i svoje pravo ime Alija zamijenio je umjetničkim imenom Alen, piše Kurir. 

Tu informaciju otkrio im je njihov izvor i dodao kako se Islamović na početku dvoumio treba li pristati na umjetničko ime, ali je nakon nagovaranja menadžera i izdavačke kuće prihvatio ovu ideju. Bilo je to u trenutku kada se dogodio veliku uspon Divljih jagoda u kojima je tada pjevao. 

Ovu informaciju potvrdio im je i Islamović i objasnio: – Nema ništa čudno u tome, mnoge svjetske zvijezde uzmu umjetničko ime kojim se predstavljaju u javnosti. Najčešće je to neko ime koje zvuči primamljivo, a tako je bilo i u mom slučaju. 

Komentara 28

Avatar George Bailey
George Bailey
15:16 01.06.2017.

ALIJEN...to bi bilo nekako najprihvatljivije. U skladu sa multikulti trendovima.

Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
16:05 01.06.2017.

Nikad ih nisam volio.

ZM
zmijoljubaccc
16:12 01.06.2017.

A kaj bu na to alah rekel...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije