Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvaren san

"Čim se zamislim na pozornici s Halidom, trema nestane u trenu"

Karla Vuletić
11.05.2010.
u 19:23

Karla je učenica prvog razreda Grafičke škole i četiri godine se bavi pjevanjem. Na audiciju "Pjevaj s Halidom" prijavila se iz znatiželje.

– Kad su mi javili da sam pobijedila na audiciji, bila sam presretna. Nisam mogla vjerovati da su od svih natjecatelja odabrali baš mene. Jedva čekam petak, 14. svibnja – rekla je 15-godišnja Splićanka Karla Vuletić koja je pobijedila na audiciji “Pjevaj s Halidom”. 

– To je bila ideja mog menadžmenta, meni jako simpatična. Uvijek podržavam mlade ljude i rado ću zapjevati s Karlom. Nismo još odabrali pjesmu, ali vjerujem da Karla zna moj repertoar pa ćemo se dogovoriti na samom mjestu. Bude li treme, tu sam, uskočit ću. Ima moju stopostotnu podršku – kazao je Halid Bešlić.  Karla je učenica prvog razreda Grafičke škole i već se četiri godine bavi pjevanjem. Na audiciju se prijavila ponajviše iz znatiželje. Naime, htjela je doznati kako je to zapjevati s legendarnim Halidom, i to pred ispunjenom splitskom Arenom. Prilika je to, svjesna je mlada dama, koju ne bi odbili ni brojni renomirani glazbenici. 

– Za audiciju “Pjevaj s Halidom” doznala sam na Facebooku, a poslije sam vidjela i na TV-u, radiju i novinama. Znala sam da ne smijem propustiti takvu priliku te sam nestrpljivo odbrojavala sate do početka audicije. Izvodeći pjesmu “Dvadesete” zamišljala sam se na pozornici uz Halida i trema je jednostavno nestala – rekla je Karla.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije