Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNI PJEVAČ

Halid Bešlić hitno operiran u Sloveniji

Halid Bešlić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
28.09.2017.
u 12:07

Neka moja publika ništa ne brine. Riječ je o maloj operaciji i sve je prošlo u najboljem redu. Već sam izašao iz bolnice - kazao je Halid za portal faktor.ba

Jedan od najpozantijih bosanskohercegovačkih pjevača, popularni Halid Bešlić, hitno je operiran u Sloveniji. Kako pišu mediji u regiji, glazbenik je već na nogama, a trenutačno odmara u Izoli.

- Uživam pored mora. Vrijeme i priroda su prelijepi. Odmaram se i uskoro nastavljam turneju. Neka moja publika ništa ne brine. Riječ je o maloj operaciji i sve je prošlo u najboljem redu. Već sam izašao iz bolnice. Tu su uz mene Samir Kadirić i sin Dino. Jedva čekam naredne koncerte. Već 7. listopada družit ću se s publikom u austrijskom Grazu, a potom u njemačkom Nürnbergu - rekao je poznati pjevač za portal faktor.ba.

Komentara 5

RI
rikavac
12:39 28.09.2017.

Halide pa sto operacija u Sloveniji zasto nisi kod Sebije Izedbegovic ?

DY
dynasty1402
19:37 28.09.2017.

E moj Halide....to ti je božja kazna nakon sto si počeo pjevati pjesme o zločincu Titu..... moram priznati da sam na veselicama slušao i veselio se tvojim pjesmama, no kako vjerojatno i ja spadam među "ustaše" iz tvog novog spota, vise te slušati a jos manje gledati NEĆU. Nije mi jasno sto ti je ti trebalo, u HR si bio uvijek dobro došao, žalosno.....!!!!!

Avatar bujica
bujica
13:11 28.09.2017.

Drži se Halide,tko će nam tako lijepo pjevati "Miljacku"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije