Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGAO MU

Sin srpske glumačke legende otkrio kako je postao glumac: 'Nije htio da budem baraba'

Press Conference on the Premiere of "Hotel Belgrade".
Pres konferencija povodom premijere filma "Hotel Beograd".
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/4
17.07.2021.
u 14:17

- Kada sam bio u vojsci Bora je svratio u posjetu, donio mi tekst i rekao: "Imaš tjedan dana da naučiš tekst i doći ćeš u Beograd da polažeš prijemni na akademiji. Uostalom i ako ne položiš imat ćeš tjedan  dana slobodno, napisao je Žika

Glumac Srđan Žika Todorović (56), sin srpske glumačke legende Bore Todorovića, u posljednje je vrijeme često aktivan na društvenim mrežama gdje objavljuje fotografije iz svoje mladosti, a na posljednjoj objavi je fanovima prepričao kako je postao glumac. 

- Kada sam bio u vojsci Bora je svratio u posjet, donio mi tekst i rekao: "Imaš tjedan dana da naučiš tekst i doći ćeš u Beograd da polažeš prijemni na akademiji. Uostalom i ako ne položiš imat ćeš tjedan  dana slobodno". Znam da nije bio oduševljen idejom da budem bubnjar, baraba kako je on to govorio. Tako sam postao i glumac, a za ono drugo već ne znam, napisao je Todorović. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Žika je bio bubnjar u slavnoj rock grupi Ekatarina Velika, a od početka devedesetih glumio je u nizu filmskih hitova kao što su "Mi nismo anđeli", "Crna mačka, bijeli mačor", "Mrtav 'ladan', "Sivi kamion crne boje" i "Srpski film". 

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

ME
medvedgrad
14:39 17.07.2021.

Legende. Obojica!

ZA
ZatvaracNgoPipa
14:47 17.07.2021.

Javno se hvali nepotizmom, guranjem "svojih" na pozicije, dok tisuće drugih na birou čekaju priliku, i onda potrošači tim balkanskim "kulturnjacima" još daju novac, nikad nisam niti ću dati lipe balkanskoj i domaćoj "kulturnoj" sceni, filmskoj ili kazališnoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije