Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TOLIKO LOŠ

Guy Ritchie brani Beckhamovu glumu: 'on je nevjerojatan glumac'

Guy Ritchie i David Beckham
Press Association/PIXSELL
11.05.2017.
u 09:49

Beckham se u filmu pojavljuje s lažnim velikim nosom i napadnom šminkom. Igra viteza Triggera, koji kralju Arthuru daje savjete, prije nego on izvadi legendarni mač iz kamena.

Redatelj Guy Ritchie kazao je kako je gluma Davida Beckhama u njegovom filmu "Kralj Arthur" nevjerojatno ostvarenje.

Inače, gledatelji su sasjekli Beckhamovu cameo ulogu u Ritchiejevom filmu, koji je ovog tjedna počeo igrati u Velikoj Britaniji, a od danas ga možete pogledati i u našim kinima.

- Beck je odličan glumac. Bilo je zadovoljstvo raditi s njim - kazao je Ritchie, no na pitanje novinara je li pred Davidom filmska karijera, rekao je kako ne zna, te da treba raditi korak po korak.

Inače, Beckham se u filmu pojavljuje s lažnim velikim nosom i napadnom šminkom. Igra viteza Triggera, koji kralju Arthuru (Charlie Hunnam) daje savjete, prije nego on izvadi legendarni mač iz kamena.

Puno je gledatelja na društvenim mrežama komentiralo kako je to "najgora gluma ikad", a neki su kazali kako je bolje glumio kamen iz kojeg Arthur vadi mač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije