Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Guns n'Roses za samo dva dana u zagrebačkoj Areni

guns n roses
REUTERS
PR
Autor
PR članak
22.09.2010.
u 12:02

Gunsi, koji su svoju popularnost u Hrvatskoj potvrdili brojem prodanih ulaznica, u Zagreb stižu na dan koncerta, a odsjedaju u jednom poznatom zagrebačkom hotelu.

Još samo dva dana dijeli nas od događaja koji čekamo dva desetljeća – koncerta Guns n'Roses. U petak, u Areni Zagreb, kontorverzni Axl Rose i njegovi Gunsi  ispalit će mnogo starih hitova te pokoju pjesmu s novog albuma  i pogoditi u srce svakog obožavatelja ovog najopasnijeg benda na svijetu. U svakom slučaju, jedno je sigurno: koncert će biti "best of GNR"!!!

"Paradise City", "Sweet Child of Mine", "November Rain", "Wellcome to the Jungle" samo su neke od poznatih pjesama koje će biti na repertoaru dugom čak 2 sata i 30 minuta.

Gunsi, koji su svoju popularnost u Hrvatskoj potvrdili brojem prodanih ulaznica, u Zagreb stižu na dan koncerta, a odsjedaju u jednom poznatom zagrebačkom hotelu. Sa sobom dovode tehniku tešku 30 tona, a ekipa koja je zadužena za produkcijski dio koncerta broji 60 osoba. Kako i priliči bendu njihova kalibra, koncert je produkcijski vrlo zahtjevan, a uključuje priotehniku, ogromnu pozornicu i velike videozidove.

Osim različitih tekila i 30 ruža, Mercedesa i intimne atmosfere u garderobama te posebne sobe za druženje, dečki su tražili i da im na meniju bude roštilj, dok im na raspolaganju trebaju biti maser i kiropraktičar.

Ulaz za sve posjetitelje otvara se u 19 sati, a za zagrijavanje će se pobrinuti mladi osječki bend Wasted Generation koji će svirati do 21 sat. Nakon njih nastupit će odlični Danko Jones, a Guns n'Roses počet će svirati u 23 sata.

Ulaznice po cijeni od 299 kuna mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (internet prodaja je obustavljena), ali samo za parter i gornje tribine jer su fanovi na vrijeme razgrabili FAN pit te lože i donje tribine. Za sve kampanjce i one koji ne znaju kamo bi išli u petak  navečer, blagajnu Arene otvaramo već u 9 ujutro, a radit će sve do 23 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?