Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pop balada

Grupa 'Libar' objavila singl 'Ne mogu ti reći zbogom'

libar
Foto: Screenshot
1/2
06.02.2014.
u 11:47

Novi singl „Ne mogu reći ti zbogom“ grupe Libar, s hvaljenog istoimenog albuma, snažna je pop balada koja u sebi objedinjuje ljubavne i refleksivne elemente...

Novi singl „Ne mogu reći ti zbogom“ grupe Libar, s hvaljenog istoimenog albuma, snažna je pop balada koja u sebi objedinjuje ljubavne i refleksivne elemente. Za pjesmu je snimljen i spot u režiji Siniše Jakelića i Tonija Mijača koji svojom jednostavnošću stavlja najveći naglasak na samu pjesmu. Spot sniman u Spaladium areni možete pogledati na sljedećem linku:

- Pjesma se senzibilitetom naslanja na najbolje pjesme iz bogate tradicije balada kako s ovih prostora tako i u kontekstu svjetskih izdanja. Univerzalna tema otuđenja, straha i potreba za nekim pjesmu čini aktualnom u svakom umjetničkom periodu dok je moderna produkcija stavlja uz bok recentnim europskim i svjetskim pjesmama te vrste, komentira Ivan Ivanišević, basist Libra i autor pjesme.

Dok marljivo odrađuju gaže po Hrvatskoj i regiji, grupa Libar priprema i materijal za novi album koji se očekuje u prodaji do kraja godine. Rad na novom albumu najavili su pjesmama „Oprosti mi“  s kojom su se predstavili na Splitskom festivalu prošle godine i osvojili drugu nagradu žirija „Srebrni val“, te pjesmom „Vrh“ koju su izveli na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku iste godine te odnijeli kući nagradu za najbolji tekst.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije