Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON RAZVODA

Grdović otkrio u kakvim je odnosima s bivšom suprugom: 'Brankica mi i dalje kuha!'

Mladen i Brankica Grdović
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/8
11.11.2023.
u 10:37

- Škrt sam na informacijama jer živimo kako živimo! To znači da nismo daleko jedan od drugoga, pola kilometra, dođe kući kod mene, ja kod nje, pojedem, popijem, idem ča, dođem i tako dalje, rekao je Grdović

Zadarski glazbenik Mladen Grdović prije Božića objavit će svoj novi album, prvi nakon četiri godine. Iduće godine slavi 45 godina karijere, a kako je kazaoa za InMagazin, prvi obljetnički koncert bit će 10. veljače u zadarskom Višnjiku. 

- Ja sam pola Hrvatske oženio, pola vani i skoro 80 posto u Zadru. Ja sam prekinuo svadbe negdje 97./98. A u mladosti sam otpjevao pireve i pireve, to mi je škola bila do 80-ih godina. A nemam više živaca ostati od 19 do 7 sati ujutro, to moji mlađe kolege sada to rade, solidno zarađuju, to znam, ali nije to toliko koliko se priča, sami sebi pumpaju tu cijenu, to nije takva cijena, jazao je pjevač i otkrio u kakvim je odnosima s bivšom suprugom Brankicom. 

- Nikad bolje! Jedan drugom smo potpora i tak će ostat!, kaže Mladen, pa dodaje:

VEZANI ČLANCI: 

- Škrt sam na informacijama jer živimo kako živimo! To znači da nismo daleko jedan od drugoga, pola kilometra, dođe kući kod mene, ja kod nje, pojedem, popijem, idem ča, dođem i tako dalje, rekao je Grdović i dodao da mu Brankica još kuha. Kazao je i u kakvim je odnosima s izvanračnom kćerkom Sarom.

-  Pa u solidnim odnosima, kao i s ćaćom, ona je punoljetna, 20 godina, mora naći svoj put, mora se izboriti, ništa joj ne fali. Ne znam hoće li se udati, oženiti, ne ulazim u to jer ona nije sa mnom živjela, rekao je Mladen i dodao da bi mogao pjevati na njenoj svadbi.

Mladenov prijatelj Alen Vitasović nedavno je otkazao svoje koncerte povodom 30 godina karijere, a Grdović je otkrio što o tom zna. 

- Ne bih mogao za drugog suditi, ali znam da je odličan čovjek, duševno je dobar i u istom smo rangu - ne dalje od bevande, ali njemu se desilo nešto drugo, on je imao jako tešku koronu, u to vrijeme smo se čuli, jako je teško prebolio tu koronu, ispričao je i dodao da je u odličnoj kondiciji.

- Treniram i dalje, trčim, jogging me spasio, bevandu sam skratio, opravdao sam cijelu Hrvatsku, to je najbitnije!, istaknuo je Mladen.

VIDEO: Jasna Zlokić otkrila koju pjesmu joj je bilo neugodno pjevati pred svećenicima 

Komentara 1

LL
lijepa_li si
12:12 11.11.2023.

"dobri duh" hrvatske glazbene scene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije