Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENA IKONA PRVI PUT U HRVATSKOJ

Grace Jones otvorit će Dimensions festival u Puli!

Grace Jones
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
07.02.2017.
u 13:07

Pozornice na tvrđavi Punta Christo, od 31. kolovoza do 4. rujna, ugostit će više od 80 imena sa samog vrha house, techno, disco, soul i jazz scene,

Svemoćna i enigmatična ikona glazbene scene Grace Jones po prvi put će nastupiti u Hrvatskoj i to na otvorenju Dimensions festivala u pulskoj Areni, 30. kolovoza.

Uz tu ikonu, početak šestog Dimensions festivala obilježit će Moderat, Yussef Kamaal i Moses Boyd. Pozornice na tvrđavi Punta Christo, od 31. kolovoza do 4. rujna, ugostit će više od 80 imena sa samog vrha house, techno, disco, soul i jazz scene, među kojima se ističe Jeff Mills, Theo Parrish, Floating Points, Cymande, Nina Kraviz, Danny Krivit, Ata Kak, Hessle Audio, Levon Vincent, Dan Sinth aka Caribou

>>Massive Attack na spektakularnim koncertom otvorili 5. izdanje Dimensions festivala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije