Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva objava

Gotovo 14 godina nakon smrti Toše Proeskog uginuo je njegov voljeni pas Bas: "Anđeli su zajedno"

Foto: Hit Records
1/5
05.09.2021.
u 15:00

Inače, Toše je bio veliki ljubitelj pasa, a s Basom je planirao ići na razne izložbe. Sve nagrade koje je Bas osvojio nakon smrti pjevača smještene su u Tošin memorijalni centar, a osim Basa imao je šarplaninca Groma.

Gotovo 14 godina nakon smrti Toše Proeskog uginuo je njegov voljeni pas, zlatni retriver Bas. Na jednoj od Facebook stranica posvećenih tragično preminulom pjevaču objavljena je fotografija uz dirljiv opis.

 "Danas je Bass otišao kod svog vlasnika", stoji u objavi ispod koje su se odmah počele nizati poruke sućuti brojnih obožavatelja.

 "Anđeli su zajedno", "Sad ste opet zajedno u raju", "Zauvijek zajedno", pisali su ispod fotografije.

Inače, Toše je bio veliki ljubitelj pasa, a s Basom je planirao ići na razne izložbe. Sve nagrade koje je Bas osvojio nakon smrti pjevača smještene su u Tošin memorijalni centar, a osim Basa imao je šarplaninca Groma.

Podsjetimo, Toše je rođen 25. siječnja 1981. godine u Prilepu u Makedoniji. Ljubav prema glazbi naslijedio je od roditelja, a čitavog života aktivno se obrazovao. Do diplomske na skopskoj Muzičkoj akademiji dijelila su ga dva ispita, no prekinula ga je prerana smrt.

Neko vrijeme bio je čak učenik uglednog Williama Rileyja u New Yorku, a karijeru je započeo s petnaest godina na festivalu 'Makfest', a 1999. godine objavio je svoj prvi album. U dobi od samo 26 godina makedonski slavuj stradao je u prometnoj nesreći  2007. godine nedaleko od Nove Gradiške. 

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu' 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mali Berica
Mali Berica
17:07 05.09.2021.

Tko je Toša ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije