Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA ZA 5

Gosti su imali prigovore na Marijinu večeru: Bilo mi je neprikladno što nije servirala jelo na tanjuru

Foto: RTL
1/5
12.04.2024.
u 19:16

Pobjednik zagorskog tjedna je policajac Davor Hojsak, na drugom mjestu našli su se Marija i Josip, a treće mjesto zauzela je Lana. Na posljednjem, četvrtom mjestu ovog tjedna našla se Petra.

Pobjedu u ovotjednoj 'Večeri za 5' odnio je policajac Davor Hojsak! "Iznenađen sam, ekipa me ugodno iznenadila. Po meni je Lana odmah dignula visoko letvicu, cijela ekipa ju je pratila, to što sam ja pobijedio ne znači da sam najbolje skuhao, ali ekipa je ocijenila", zaključio je Davor. Na drugom mjestu našli su se Marija i Josip, a treće mjesto zauzela je Lana. Na posljednjem, četvrtom mjestu ovog tjedna našla se Petra. 

Umirovljenica Marija Veber iz Ivanca ugostila je, inače, protukandidate posljednjeg dana zagorskog tjedna 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobila je 36 bodova, presudila joj je Lana koja joj je udijelila šest bodova. Svi ostali Mariji su dali desetke. "U svim jelima je nedostajalo začina i okusa, bilo mi je neprikladno što nije servirala jelo na tanjuru", zaključila je Lana.  Pripravu večere Marija je započela glavnim jelom 'Pernatim užitkom'. "To će biti domaća purica", ocijenio je Josip. Složili su se i ostali. Marija je zaista priredila pečenu puricu i povrće te mlince. Uslijedili su 'Okusi starine' za predjelo.

VEZANI ČLANCI

"Ako se vratimo na sastojke, to su čvarci, sir, kosana mast", ocijenio je Davor. Petra je sastojke komentirala prejednostavnim, a uskoro je Marija otkrila da im radi domaće pogačice i kosanu mast. Za kraj, spravila je Marija desert - 'Tamnu kocku'. "To me bacilo u trans, ne znam što bi moglo biti", zapitala se Petra. Domaćica je otkrila da će im ponuditi heljdinu zlevanku. Nakon što je spravila večeru, Marija se okrenula pripremi za dolazak gostiju. Domaćica je za aperitiv ponudila travaricu i smokovaču te višnjevac. "Izgledala je nervozno", otkrila je Lana svoje prve dojmove nakon aperitiva. "Pila sam travaricu, bila je ok", dodala je Marija.  Uslijedili su 'Okusi starine'.

"Svidjelo mi se što ima više boja, nije sve razbacano, trudila se da sve rasporedi", komentirala je Marija predjelo. Lani je zasmetalo što nije predjelo bilo servirano na tanjuru. "Pogačice nisu bile ni žilave ni gnjecave, možda se vidjelo malo masti u njima, ali sve u svemu, bile su ukusne", zaključio je Davor. Pečena purica s mlincima iduća je stigla pred goste. "Izgledalo je mrvicu zagoreno i suho", kritizirala je Lana glavno jelo. Davor je, pak, ocijenio prezentaciju jela dobrom, a dodatno ga se dojmilo i što je dobio poseban komad mesa! "Meso je bilo mekano, lijepo začinjeno", dodao je policajac.

Purica je oduševila i Petru, a Josipu je djelovala zagoreno. "Ne znam kako je pekla meso, bilo je suho, a mlincima je nedostajalo začina i bili su previše mekani", zaključila je Lana. Nakon niza prigovora, desert je stigao za kraj - 'Tamna kocka'. "Izgledao je preveliko taj komad, ja bih ga drugačije servirala", komentirala je izgled deserta Lana. Nakon tamnih kocki zlevanke, domaćica je udijelila ekipi prigodne poklone. Za kraj, kod Marije su zasvirali 'Ivanečki bećari'. "Jako sam sretna i zadovoljna", zaključila je svoju večeru domaćica. 

VIDEO Damir Kedžo: 'Moraš se pomiriti da će te ljudi više pljuvati nego hvaliti'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije