Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorio na pitanja

'Gospodin Savršeni' progovorio o odnosu sa Stankicom: 'Krivo ste shvatili'

Foto: Promo
1/9
12.06.2022.
u 18:30

- Nas zabavlja kako to ispada da smo tajni, da se krijemo. Mi smo zajedno, nama je lijepo. Nije nam jasno odakle toliko pitanja - kazao je Toni.

Odnos između ovogodišnjeg 'Gospodina Savršenog' Tonija Šćulca (31) i pobjednice showa Stankice Stojanović (37) mnogima je zanimljiv, a mnogima je zapelo za oko i to što Toni na partyju Story Hall of Fame nije imao pratnju. Upravo o ovoj temi progovorio je za RTL Exkluziv.

Kazao je da iako je Stankica bila spriječena biti na događaju da je ona stalno dio njegovog života. Objasnio je kako su mnogi krivo shvatili odnos njega i Stankice pa misle da se skrivaju i ne žele priznati da su opet skupa. 

- Nas zabavlja kako to ispada da smo tajni, da se krijemo. Mi smo zajedno, nama je lijepo. Nije nam jasno odakle toliko pitanja - kazao je Toni. Objasnio je da je istina da su Stankica i on bili prekinuli prije nego što je emitirana posljednja epizoda showa 'Gospodin Savršeni'. Sedam mjeseci su bili zajedno pa je veza pukla, ali sada su opet skupa. 

- Došlo je do tog prekida, pomirili smo se, zajedno smo i mislim da je to najvažnije - zaključio je Toni.

Inače, Gospodin savršeni i Stankica često na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije, a na taj su način otkrili i da su se pomorili.

Naime, Toni je na svom InstaStoryju objavio fotografiju Stankičinog psa čije snimke i fotografije i sama često objavljuje na društvenim mrežama, a izvor blizak paru za RTL.hr potvrdio je da su se Toni i Stankica pomirili te da se njihova ljubavna priča nastavlja. 

VIDEO Promocija albuma Nine Badrić

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije