Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u Splitu

Gospodin Savršeni i Stankica čestitali Puljku na pobjedi: 'Tko zna što je sljedeće'

Split: "Gospodin savršeni" Toni Šćulac i Stankica Stojanović čestitali Ivici Puljku
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/9
11.07.2022.
u 08:29

Novoizabranom gradonačelniku podršku su iskazali brojni građani ispred njegova stožera, a među njima bio je i Toni Šćulac (32), znanstvenik poznat po sudjelovanju u trećoj sezoni showa ''Gospodin Savršeni'' na RTL-u

U nedjelju je u Splitu održan drugi krug izbora splitskog gradonačelnika na kojem je pobjedu odnio Ivica Puljak (52). Novoizabranom gradonačelniku podršku su iskazali brojni građani ispred njegova stožera, a među njima bio je i Toni Šćulac (32), znanstvenik poznat po sudjelovanju u trećoj sezoni showa ''Gospodin Savršeni'' na RTL-u.

U njegovoj pratnji bila je i Banjalučanka Stankica Stojanović koju je upoznao upravo zahvaljujući showu tijekom kojeg su započeli i ljubavnu vezu. Odlično raspoloženi Toni i Stankica pozirali su uz Puljka, a društvo im je pravio i Stankičin pas.

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Podršku Puljku Toni je poslao i putem društvenih mreža. "Prvo mi je bio mentor, pa mi je postao prijatelj, a sad mi je ponovno i gradonačelnik! Tko zna što je sljedeće", napisao je Toni uz fotografiju s Ivicom na svom Insta Storyju.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Toni je u finalu treće sezone showa ''Gospodin Savršeni'' izabrao Stankicu, a nakon što je emitirana posljednja epizoda showa, otkrili su da su bili u vezi sedam mjeseci te zatim prekinuli. Probleme koji su ih do toga doveli,  tada nisu htjeli otkriti. 

– Došlo je do nekih  problemčića – rekla je tada Stankica.  Par je nakon toga svom odnosu odlučio dati još jednu šansu. Da ponovno uživaju zajedno, otkrila je jedna fotografija sa splitske plaže na društvenim mrežama. Toni je na svom InstaStoryju tada objavio fotografiju Stankičina psa, čije snimke i fotografije i sama često objavljuje na društvenim mrežama, a izvor blizak paru potvrdio je da su se Toni i Stankica pomirili te da se njihova ljubavna priča nastavlja. Nedavno su uhvaćeni i u zajedničkom druženju u Splitu. Zatim su uhvaćeni i na večeri u poznatom splitskom restoranu, a sve su zabilježili i zajedničkim fotografijama na Instagramu pa izgleda da par svoju ljubav više ne skriva. 

Foto: RTL Screenshot

VIDEO Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu

 

Komentara 7

Avatar horuk
horuk
10:56 11.07.2022.

Odlicno, i oni u Banja Luci imaju gradonacelnika identicnih politickih stavova. Isto tako popularan kod nasih "nepristranih i progresivnih ...".

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:48 11.07.2022.

Slijedeće je da se operirana kiborg Stankica pomladi za 12 godina.

TR
tranica
13:08 11.07.2022.

Ovaj tzv. savršeni znanstvenik sveo se na čuvara Stankičinog debelog peseka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije