Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrući poljupci

Goran završio u klinču s Beograđankom pa izbacio jednu kandidatkinju!

Foto: RTL
13.12.2018.
u 15:15

Vremena je sve manje pa više nitko ne krije svoje strasti, niti se biraju sredstva za pobjedu.

Pred Goranom je vrlo uzbudljiv dan – očekuju ga dva single datea i šesta ceremonija ruža. Pomiješat će mu se emocije prema nekim djevojkama i više ih neće moći obuzdati.

Ponovno će pasti vrući poljupci, što se neće svidjeti ostalim djevojkama jer se približava završnica showa, a sve imaju jedan cilj – osvojiti Gospodina Savršenog. U 'klinču' sa 'Savršenim' naći će se Beograđanka Aleksandra Mitrović (24). 

Na kraju će Goran trebati donijeti tešku odluku – za koju od šest djevojaka večeras završava ova uzbudljiva ljubavna avantura.
S kim će Goran otići na single date, koga će poljubiti, a koga izbaciti – ne propustite pogledati večeras u 21 sat na RTL-u!

Pogledajte i tko se našao na listi najseksi Hrvata. 

Ključne riječi

Komentara 5

GV
golub Vaso
15:46 13.12.2018.

ne znam je li veći šljam VL ili RTL

DU
Deleted user
15:24 13.12.2018.

Šund šunda, dno dna, čestitke glavnom uredniku VL koji dozvoljava da se uopće piše o tome....

DU
Deleted user
15:52 13.12.2018.

realno, srpkinje su uvijek bile bolji komadi od hrvatica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije