Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njujorška scena

Goran Višnjić u glazbenoj drami sina D. Hoffmana glumi rokera

višnjić
Splash
22.10.2013.
u 10:35

Uloga zanosne majstorice tetovaža upitna morala po imenu Ruby pripala je 31-godišnjoj glumici, glazbenici i bivšem modelu Krysten Ritter, a zanimljivo je da Krysten u AMC-ovoj hit-seriji “Breaking Bad” također glumi majstoricu tetovaža.

Glumac Goran Višnjić vrlo rijetko daje intervjue, ali to ne znači da nema što novo reći, odnosno da mu nedostaje posla.

“Živi brzo, umri mlad”

Sasvim suprotno, 41-godišnji Šibenčanin s losangeleskom adresom ne prestaje snimati. Nakon kriminalističke drame “The Counselor”, koja se trenutačno premijerno prikazuje u najvećim svjetskim metropolama, i obiteljskog avanturističkog filma “Midnight Sun”, koji je u postprodukciji, glumit će u američkoj glazbenoj drami “Asthma”.

Radnja filma prati newyoršku indie rock scenu i vodi se mišlju “živi brzo, umri mlad”, a počinje kada mladi roker sa svojim ukradenim klasikom pokupi prelijepu majstoricu za tetovaže.

Iako podjela uloga još nije do kraja definirana, Višnjić bi po pisanju portala IMDb.com trebao tumačiti jednog od glavnih likova, rokera po imenu Ragen, a najpoznatiji Hrvat u Hollywoodu opet će surađivati s poznatim imenima. Ulogu u filmu dobio je i 25-godišnji australski glumac i redatelj Benedict Samuel te Albert Hammond mlađi, gitarist i prateći vokal američkog rock-benda The Strokes koji će glumiti samoga sebe. Najavljena je i Christine Lahti koja se proslavila kao liječnica Kathryn Austin u seriji “Chicago Hope”. Uloga zanosne majstorice tetovaža upitna morala po imenu Ruby pripala je 31-godišnjoj glumici, glazbenici i bivšem modelu Krysten Ritter, a zanimljivo je da Krysten u AMC-ovoj hit-seriji “Na putu prema dolje” (“Breaking Bad”) također glumi majstoricu tetovaža.

Lijepa crnka redatelju i scenaristu “Asthme” Jakeu Hoffmanu, sinu oskarovca Dustina Hoffmana, bila je prvi izbor i smatrao ju je savršenom za rolu u drami o rock’n’rollu jer i sama piše pjesme, pjeva i svira gitaru u newyorškoj skupini Ex Vivian. “Asthma” će biti redateljski debi 32-godišnjeg glumca Jakea Hoffmana koji je sa svojim slavnim ocem Dustinom glumio nekoliko puta. Jake je imao kratku ulogu u Oscarom nagrađenoj drami “Kišni čovjek” gdje se pojavio kao prodavač palačinki, dok u seriji “Luck” snimljenoj preklani igra očeva unuka.

Ekipa “Seksa i grada”

A uloga Gorana Višnjića u ovome filmu bit će sasvim drugačija od one u obiteljskom filmu “Midnight Sun” koji je ljetos snimao na hladnom sjeveru Kanade, a premijera je najavljena nagodinu. Naime, Goran igra Muktuka, napola Kanađanina, napola Eskima, a partnerica mu je Bridget Moynahan koju znamo kao Natashu, najveću suparnicu Carrie Bradshaw u seriji “Seks i grad”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije