Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMANJE FILMA

Višnjić: Htio bih da Gotovina nakon što pogleda film kaže 'Odlično je to napravio'

snimanje filma 'general' višnjić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/15
21.02.2017.
u 22:15

Višnjić je rekao kako će 'imati gadan tempo tri mjeseca" jer su sve 'nabili u jednom vremenskom roku' zbog njegovih obveza.

Holivudski glumac Goran Višnjić glumit će Antu Gotovinu u filmu 'General' Antuna Vrdoljaka, a otkrio je kako se nije uspio vidjeti s Gotovinom te da su samo kratko razgovarali.

- Imali smo jedan kratak telefonski razgovor. Prošlo ljeto smo se pokušali naći, ali nismo uspjeli jer sam bio jako kratko u Šibeniku. Tako da nismo se još uopće službeno upoznali osim putem kratkog telefonskog razgovora - kazao je Višnjić za Novu TV.

Na komentar kako 'ima puno utakmica i uloga u nogama' te kako će njegovu glumu general ocijeniti, Višnjić je rekao kako je ovo za njega "najbitnija utakmica" zato što će ga gledati Gotovina.

Otkrio je i kako ima jako puno teških i zahtjevnih scena te da sve fenomenalno funkcionira.

Redatelj Antun Vrdoljak izjavio je kako se već pokazao zato što je išao raditi film.

- Teško je, star sam. Ali kad vidite da su doveli tenkove na ovu visinu onda možeš i ti doći - rekao je Vrdoljak i dodao kako misli da će publika dobro primiti ovaj film.

Na pitanje jesu li riješili problem statista koji su trebali glumiti četnike Vrdoljak je rekao kako se rješava.

- Oni dolaze na zadatak. Uostalom otkako su Feničani izmislili novce to se i tako rješava. Ide nekako, ali nije im drago staviti šubaru na glavu - izjavio je Vrdoljak.

Višnjić je rekao kako će 'imati gadan tempo tri mjeseca" jer su sve 'nabili u jednom vremenskom roku' zbog njegovih obveza.

Poručio je i kako ne postoji trema ili strah te da bio htio da Gotovina nakon što pogleda film kaže: 'Odlično je to napravio'.

>> Prve fotografije sa snimanja filma: Goran Višnjić kao Ante Gotovina

>> 'U Haagu sam poručio: Ako optužite Gotovinu, završit ćete kao negativci u filmu'

Komentara 20

Avatar toxic alien
toxic alien
23:40 21.02.2017.

Ne znam zasto normalan narod ne zeli zaraditi neke novce stavljajuci cetnicka obiljezja na sebe. Svi znaju da ovih dana pravi cetnici iskljucivo nose odijela i kravate..., drze govore na cetnickim dernecima a ponekad i u Saboru...

DA
danijelrukavina4
23:40 21.02.2017.

Gledam slike vojnika na 24 sata. Izgledaju kao da su došli iz "butika" u Zvonimirovoj. Gospodine Tonči, koliko se sjećam, nismo baš tako izgledali. Ja sam dobio neke stare čizme, lijeva je propuštala. Jednom sam zaspao u rovu ( nakonn valjda 2 dana i noći - bilo je jako hladno u Širincima u siječnju 1992. ) . Da se nisam probudio ostao bih bez palca na lijevoj nozi. Još me godinama podsjećala na to bol kao da ti netko ispod nokta nožnog palca gura iglu. Onda sam najlon vrećicu navlačio na čarapu, pa onda obuvao čizmu.

SN
snajpa
17:28 22.02.2017.

Četnike trebaju glumiti Početnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije