Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzna scena

Goran Višnjić ljubio se sa starijim muškarcem

višnjić
Pixsell
13.09.2010.
u 21:15

– Bilo nam je čudno snimiti tu scenu, no morali smo to učiniti. Zatvorili smo oči i učinili to. Mislim da je on bio nervozniji od mene – opisao je Plummer detalj iz filma.

Novi hollywoodski projekt Gorana Višnjića, film “Beginners”, prikazan je na filmskom festivalu u Torontu. I dok Goran nije prisustvovao premijeri, kolege iz filma Ewan McGregor i Christopher Plummer prošetali su crvenim tepihom i prokomentirali radnju filma Mikea Millsa.

Plummer igra starca oboljelog od raka koji pred smrt odluči sinu priznati da je bolestan te da je zaljubljen u muškarca – Gorana Višnjića.

– Bilo nam je čudno snimiti tu scenu, no morali smo to učiniti. Zatvorili smo oči i učinili to. Mislim da je on bio nervozniji od mene – opisao je Plummer detalj iz filma.

Komentara 9

UD
Utjerivać dobroga
06:03 17.09.2010.

bar mu partner ne može ostati u drugom stanju. a mogao bi snimiti i jedan takav film sa vrdoljakom....

Avatar BABAMACA
BABAMACA
13:18 16.09.2010.

pardon katolicka daj ne diskriminiraj osobo vuneno-kluppppko

Avatar cluesblues
cluesblues
21:47 13.09.2010.

sad kad plummer od visnjica sudski zatrazi alimentaciju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije