Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veseli rastanak

Goran Milić organizirao oproštajni tulum za prijatelje i kolege

goran milić
Foto: pixsell
1/5
27.01.2011.
u 09:33

Goran Milić sinoć je u restoranu Marijino zvono organizirao oproštajni tulum na kojem se okupilo raznoliko društvo

Goran Milić sinoć je u restoranu Marijino zvono organizirao veliki oproštajni tulum na kojem se okupilo raznoliko društvo. Naime, 65-godišnji Milić u nedjelju se oprostio s HTV-om na kojem je radio posljednjih 14 godina. Uskoro kreće u novu televizijsku avanturu na balkansku Al Jezeeru gdje će biti direktor programa.

Miliću su sinoć na novoj funkciji čestitali mnogi prijatelji i kolege, a svitu novinara, političara, direktora zabavljali su tamburaši do kasnih večernjih sati.

Komentara 4

JA
jadre
11:44 27.01.2011.

....nisi loš-dapače Miliću... ...ali onaj Yutel-zaboravit ne mogu Hrvati..

Avatar sawanah
sawanah
11:49 27.01.2011.

Sad kad je postao direktor programa na Al Jazeeri navalili silni takozvani prijatelji da mu čestitaju.....i oni što su ga do jučer onako usput ignorirali iz puke zavisti. Nadaju se ti \"prijatelji\" da će im Goran dati mogućnost honorarne zarade.

CI
cici14
13:02 27.01.2011.

Hm Nadam se da je dobro potegnuo wiskača, jer novi poslodavac, mislim da mu neče dati zavirivati u čašicu. Kod njih je to, inače grijeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije