Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u centru Zagreba

Goran Ivanišević snimljen u rijetkom obiteljskom izlasku sa suprugom Nives i sinčićem Oliverom

Zagreb: Goran Ivanišević u pratnji supruge Nives i sina Olivera u šetnji gradom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/18
22.03.2024.
u 08:42

Goran je bio u sportskom izdanju, dok je Nives odabrala malo drugačiju kombinaciju. Radijska voditeljica se odlučila za mini suknju i upečatljive, crne čizme.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević iskoristio je lijep proljetni dan za šetnju s obitelji. Naime, fotoreporteri su ga uhvatili u centru Zagreba i to u društvu obitelji: supruge Nives i sinčića Olivera. Goran je bio u sportskom izdanju, dok je Nives odabrala malo drugačiju kombinaciju. Radijska voditeljica se odlučila za mini suknju i upečatljive, crne čizme. Par se tijekom šetnje držao za ruke, a maleni Oliver je znatiželjno razgledavao letak koji je nosio u rukama. Inače, Gorana rijetko možemo vidjeti u ovakvim obiteljskom trenutcima.

Foto: Marko Lukunć/PIXSELL

Podsjetimo, Nives je nedavno odlučila promijeniti frizuru. Inače njeguje dugu smeđu kosu, te je u tom izdanju gledamo već godinama, a onda se odlučila za šiške. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi promjena. Pratitelji su odmah pohrlili komentirati novi izgled voditeljice. ''Top!'', ''Gasi sve, motaj kablove'', ''Kako si slatkaaa'', ''Koja predivna žena'', pisali su joj. 
Nives se nedavno pohvalila pratiteljima da sa suprugom Goranom i sinom Oliverom uživa na skijanju na talijanskim Dolomitima. Nives se pohvalila fotografijom na kojoj je pozirala uz prekrasan krajolik koji krasi ovaj dio Italije. ''Umorna, ali sretna! Dva plava spusta danas'', napisala je u opisu i pohvalila se kategorijom skijanja koju je savladala. Za Instagram priču snimila je i Gorana na skijama koji je čekao da krenu u daljnju vožnju.

Nives i Goran u braku su od 2017. godine, a roditelji petogodišnjeg sina Olivera postali su u rujnu 2018. Vjenčali su se nakon godinu dana veze, što je prvi brak za voditeljicu, ali drugi za tenisača koji je bio u braku s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović. Goran s Tatjanom ima dvoje djece, kćer Amber Mariju i sina Emanuela.

VIDEO Martina Validžić: 'Pristala bih voditi Eurosong samo uz jedan uvjet'

 

Komentara 4

KO
Konan
12:23 22.03.2024.

Kako to da nije u najlipsem gradu na svitu ?

NE
Nemanadimak
10:35 22.03.2024.

Mogao je obuci duze hlace!

Avatar lola lola
lola lola
12:33 22.03.2024.

A putem su izgubili Olivera a da nisu ni primijetili. Koji brizni roditelji, dok oni pricaju mali hoda iza njih I mogao je pasti I pod tramvaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije