Naslovnica Showbiz Estrada

'Ako pjevačice pjevaju glupe pjesme i ne znaju pjevati, treba im to reći'

Jedina ljubav za koju kaže da je konstantna u njegovu životu je ona prema 24-godišnjem sinu Miranu, kaže da nikada s njim nije imao problema, ali i da ga rijetko spominje u medijima jer ga ne želi time opterećivati.
04. veljače 2019. u 10:42 17 komentara 2799 prikaza
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Iako iza sebe ima nekoliko propalih veza i dva braka, roker Goran Bare, koji je nedavno oduševio Hrvatsku svojom izvedbom pjesme 'Sjaj u tami', u emisiji RTL Exkluziv otkrio je kako se nedavno zaljubio, ali i da ta zaljubljenost ipak nije dugo trajala

Goran Bare SUNCE VIŠE NE IZLAZI Svi pričaju o Baretovu nastupu u A-strani. Evo što je zapravo pjevao

– Bio sam baš zaljubljen prije jedno mjesec dana, tad sam se zaljubio. Međutim, sad sam se odljubio zato što, eto, ne bih o tome htio govoriti. Zaljubljive sam prirode, ali su me žene često iskorištavale – objasnio je Goran za RTL

nespretan korzet Ups! Naša pjevačica nehotice pokazala bradavicu na reviji

Jedina ljubav za koju kaže da je konstantna u njegovu životu ona je prema 24-godišnjem sinu Miranu, kaže da nikada s njim nije imao problema, ali i da ga rijetko spominje u medijima jer ga ne želi time opterećivati. Sam tvrdi da mu je slava užasno smetala, te da mu je išlo na živce što su ga ljudi hvatali za ruke kao da je lutka.

U emisiji se prisjetio i svojih izjava o Jeleni Rozgi i Severini. 

Siniša Vuco NAKON DUGE BOLESTI Velika tuga u obitelji Siniše Vuce

– Netko im treba reći istinu. Mislim, ako je čovjek ili žena nekakva pjevačica koja ne zna pjevati, ako pjeva glupe pjesme, pa toj ženi netko to treba reći – zaključio je Bare.

Pogledajte Semiotiku u kojoj je gost bio Goran Bare

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • info_punkt:

  ovo za Rozgu i Severinu je potpuno u pravu i lijepo je od njega da im je to otkrio.

 • Avatar @proma-trač
  @proma-trač:

  Tako je Bare. Na hrvatskoj glazbenoj sceni se svira i pjeva preko 80% glupi šumski šund koji bi se u najboljem slučaju mogao prodavati kao zvuk protiv štetočina i brzog zatupljivanja. Kad npr. sad čujem što Bebek pjeva muka mi ... prikaži još! dođe. S druge strane stare pjesme Dugmeta nitko nije znao otpjevati kao on. To je bila sama špica svjetske glazbe.

 • nisamguzonjinsin:

  Najveći hrvatski rock glazbenik u povijesti !