Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumice u problemima

Golišave fotografije koje su procurile u javnost prikazat će se na izložbi?

Kate Upton
Foto: Instagram
1/7
04.09.2014.
u 09:28

Izložba nazvana " No delete", dio je umjetničke kampanje "Fear Google" umjetnika XVALA-e.

Golišave fotografije glumica Jennifer Lawrence i Kate Upton, koje su nedavno procurile u javnost u hakerskoum napadu, idući mjesec bit će izložene u Sankt Petersburgu.

Izložba nazvana "No delete", dio je umjetničke kampanje "Fear Google" američkog umjetnika XVALA-e, piše E!Online. Fotografije će biti otisnute na platnu u prirodnoj veličini, a izložba će prikazati umjetnikovu sedmogodišnju kolekciju fotografija slavnih osoba pronađenih na Googleu u njihovim najranjivijim i privatnim trenucima života, a koje su "ulovili" hakeri ili paparazzi. Među tim fotografijama naći će se i ona Britney Spears obrijane glave, ali i gole Scarlett Johansson na ulicama Los Anglesa. Njezine intimne dijelove tijela pokrivat će logo "Fear Google", što je i naziv ove kampanje.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Foto: Reuters/Pixsell

Glasnogovornik glumice Jennifer Lawrence ranije je najavio tužbe za sve one koji objave golišave fotke lijepe glumice. Hoće li umjetnik zaista objaviti izložbu s najavljenim fotografijama glumica Lawrence i Upton ili ne, vidjet ćemo 30. listopada za kada je najavljeno otvorenje izložbe.

>>Procurile gole fotografije Jennifer Lawrence!

>>Javio se haker koji je objavio fotke Jennifer Lawrence, prijeti i objavom kućnog videa!

>>Apple se 'oprao' od odgovornosti: Nisu hakirani iCloud ni Find my iPhone!

Komentara 2

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
10:53 04.09.2014.

Pa gdje su te fotke ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije