Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premalo kino

Golemi interes na premijeri novog spota Psihomodo popa

psihomodo pop
Foto: Bruno Gracin
1/5
29.10.2013.
u 17:19

Okupljenima se prije premijernog prikazivanja spota obratio i Davor Gobac, uz konstantno dobacivanje ostalih članova benda

Prostorije kina Croatia u Zagrebu bile su premale za sve zainteresirane koji su došli vidjeti premijeru novog spota grupe Psihomodo Pop ''Donna''. Ovakva zainteresiranost medija, obožavateljica, ostarjelih rockera i ostalih predstavnika drage nacije nije zabilježena do sada na eventu na kojem se nije nudila besplatna hrana.

Okupljenima se prije premijernog prikazivanja spota obratio i Davor Gobac, uz konstantno dobacivanje ostalih članova benda, koji je zaključio kako je snimanje u cirkusu bilo pravi cirkus, ali na sreću Gonzo i Judita su profesionalci koji su sve iznijeli na svojim plećima.

Judita Franković i Gonzo podjednako su hvalili dečke iz benda, što je zaključno dalo vrlo opuštenu atmosferu, kakva se od Psihomodo Popa, uostalom, i očekuje.

Spot je ispraćen gromoglasnim pljeskom, nakon čega je Gobac zaključio da je bolje da sada svi zajedno idu piti nego da postavljaju pitanja. Napominjemo da Davor pije samo sokove.

Pogledajte spot i vi u miru svoga doma i zaplješćite, zaplačite, zaplešite…

>>Pogledajte spot za novu pjesmu Psihomodo Popa - Donna!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije