Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaludile gledatelje

Gole šeću pred kamerama bez imalo srama

big brother
Screenshot/YouTube
22.08.2017.
u 15:45

Stanarke njemačkog Big Brothera sve su, samo ne sramežljive

Skinuti se pred kamerama i pokazati svoje atribute stanarkama nije problem.

Jedna od njih, Milo Moire tijekom kupanja u kadi bila je potpuno gola. Potom je otišla u vrt gdje su je drugi stanari polijevali vodom, a ona je potom skinula grudnjak bez imalo srama.

Druga stanarka, Maria Hering također je pobudila maštu kod gledatelja kada se u ispovjedaonici pojavila u crvenoj seksi haljini.

Komentara 1

Avatar KalebJosua
KalebJosua
16:42 22.08.2017.

Kad rade Interviu za BB tad vas pitaju o moralnim nacelima i ako kojim slucajem naslute da imate imalo moralnih nacela ne dolazi u obzir da vas puste ali ako ste pak fufica ili ste spremni na spolni odnos pod kamerama itd vi ste im zlata vrijedni i i i eto teme za maloumne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije