Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNA GRUPA

Gogol Bordello gypsy punk karavana stiže na INmusic festival #15!

Gogol Bordello
Foto: IPA/PIXSELL
1/2
09.03.2020.
u 11:38

Predvođen karizmatičnim Eugeneom Hützom, Gogol Bordello okuplja šaroliku skupinu glazbenika i perfomera iz svih dijelova svijeta čiji kulturni utjecaji formiraju i neponovljiv zvuk Gogol Bordella.

Omiljena internacionalna punk world music senzacija novo je pojačanje jubilarnog INmusic festivala #15!

Predvođen karizmatičnim Eugeneom Hützom, Gogol Bordello okuplja šaroliku skupinu glazbenika i perfomera iz svih dijelova svijeta čiji kulturni utjecaji formiraju i neponovljiv zvuk Gogol Bordella. Romski i istočnoeuropski utjecaji u pjesmama i nastupima Gogol Bordella spajaju se sa energičnim punk i dub elementima uz pratnju violine, harmonike pa čak i saksofona.

Uz sedam studijskih albuma iza sebe, jedan EP, niz gostovanja s drugim glazbenicima i u dokumentarnim i igranim filmovima – između ostalog u Everything is Illuminated Lieva Schreibera i Madonninom redateljskom debiju Filth and Wisdom – Gogol Bordello je u svojih dva desetljeća neprestanog rada utvrdio svoj status kao jedan od najatraktivnijih i najneobičnijih pojava na svjetskoj glazbenoj sceni. Prepoznatljivo spontani i jedinstveni, uvijek posvećeni najboljem mogućem nastupu i interakciji sa publikom, Gogol Bordello je bend koji je uvijek na turneji i čije prisutstvo na pozornici nadilazi okvire uobičajenog koncerta i postaje teatralan i kaotičan perfromans koji zahtjeva pažnju. Gogol Bordello omiljeni su gosti na pozornicama diljem svijeta s dobrim razlogom, a njihov povratak na INmusic festival dobrodošao je ponovni posjet Hrvatskoj i doza punk-rock multikulturalizma!

Gogol Bordello
1/33

Gogol Bordello pridružuju se impresivnom glazbenom programu jubilarnog 15. izdanja INmusic festivala uz već objavljenje The Killers, Beck, Deftones, The Lumineers, Nick Mason's Saucerful of Secrets, Belle and Sebastian i Rival Sons. INmusic festival #15 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 22. do 24. lipnja 2020. godine. U prodaji su trodnevne ulaznice za 15. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 499 kn (+ troškovi transakcije) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kn. Kamperske ulaznice za INmusic #15 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije