Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uporna glumica

Godinu dana sam vježbala da skinem suvišnih 30 kg

marijana mikulić (1)
Foto: pixsell
1/3
27.05.2012.
u 12:03

Zvijezda sapunica Marijana Mikulić najesen se opet vraća na male ekrane. Otkrila nam je kako posljednje dane provodi na probama za ulogu u humorističnoj hit seriji “Stipe u gostima”.

Zvijezda sapunica Marijana Mikulić najesen se opet vraća na male ekrane. Otkrila nam je kako posljednje dane provodi na probama za ulogu u humorističnoj hit seriji “Stipe u gostima” koja se na jesen vraća u HTV-ov program. Nakon što je prije nešto više od tri godine rodila sinčića Ivana, Marijana je više radila u kazalištu, no sada je vrijeme, kaže, da se malo posveti i televiziji.

Daleko od kuće

O odlasku iz glumačkog posla zbog majčinstva nije razmišljala, iako priznaje:

- Znala sam da ću se vratiti poslu, ali kada je Ivan tek rođen kroz glavu mi je prolazilo kako je divno biti s njim i kako bih voljela da sam zauvijek uz njega. No kako je rastao shvatila sam da je i meni dobro malo maknuti se. Sada kada se dogodi razdoblje bez angažmana postajem nervozna i jedva čekam da nešto radim - otkrila nam je 29-godišnja glumica.

Život daleko od roditelja, kada su dobili dijete, njoj i suprugu Josipu postao je prilično težak, no uspjeli su se organizirati.

- Snalazimo se na sve načine. Ivan ide u jaslice, a po potrebi uskaču razne tete koje nas spašavaju. Kada se dogodi dulje razdoblje da ga netko treba čuvati, kada je bolestan ili slično, ulete bake i doputuju u Zagreb u pomoć - sa zahvalnošću priča lijepa glumica. Kaže kako se najbolje odmori kada je kod roditelja, jer oni tada preuzmu brigu o mališanu, ali nije se još usudila poslati sinčića na ferije kod bake i djeda.

- Ne mogu se još odvojiti od njega na toliko. Stalno mislim da se nitko ne može tako dobro brinuti o njemu kao ja. Iako je moja mama predivna i odgojila me, uvijek mislim da ja znam najbolje.

Nema vremena za vježbanje

A brojnim će majkama primjer Marijane Mikulić vratiti nadu da se i nakon trudnoće može imati savršena figura.

- U trudnoći sam dobila gotovo 30 kilograma. Dijete je bilo normalno, nije bilo veliko, nego sam se jednostavno udebljala. No vrlo brzo nakon poroda vratila sam se vježbanju i riješila se viška. I sve sam izgubila. Trebalo mi je oko godinu dana. Sada više nemam toliko vremena za vježbanje, pa opuštenu kožu, podočnjake i slično rješavam u kozmetičkom salonu. Volim tretmane koji nisu invazivni. Evo, danas sam bila na tretmanu čistim kisikom i prezadovoljna sam. Lice mi odmah izgleda svježije, nema bora. Nisam za neke teže korekcije, botoks i slično, ovo mi je odlično - otkrila nam je tajnu Marijana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije