Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanosna Cindy

Godine su samo broj! Jedna od najljepših žena 80-ih snimljena u ležernom izdanju, pokazala je lice bez trunke šminke

Cindy Crawford u šetnji s kćerkom Kaiom Gerber
Foto: Press Association/PIXSELL
1/12
25.07.2022.
u 07:00

Crawford je prošetala u ležernom izdanju, a odjenula je široke traperice i crnu košulju, a cijeli outfit upotpunila je crnim natikačama na petu, sunčanim naočalama i crnom torbom, no najviše pažnje privuklo je njezino lice bez trunke šminke i mokra kosa.

Manekenka Cindy Crawford (56) krajem 80-ih bila je jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, a mnogi se dive njenoj ljepoti i danas. Bivša manekenka, a danas poslovna žena trenutno boravi u New Yorku gdje su je fotografi ''uhvatili'' ispred hotela. 

Crawford je prošetala u ležernom izdanju, a odjenula je široke traperice i crnu košulju, a cijeli outfit upotpunila je crnim natikačama na petu, sunčanim naočalama i crnom torbom, no najviše pažnje privuklo je njezino lice bez trunke šminke i mokra kosa. 

Inače, Crawford još uvijek izaziva divljenje gdje god se pojavi, a i paparazzi je prate u stopu. Manekenka je zadržala svoju vitku figuru unatoč tome što je mama.

Foto: Profimedia

Cindy ima kći Kaiu Gerber (20) i sina Presleya (23) koji su se već bacili u manekenske vode. Jedini u obitelji koji se ne bavi ovim poslom je otac Rande koji je poduzetnik.

Manekenka je svog supruga upoznala na jednom vjenčanju i odmah su se sprijateljili, a tada su oboje bili zauzeti. Prije nego što su započeli romantičnu vezu dobro su se upoznali i prije svega su bili prijatelji. Vjenčali su se na Bahamima 29. svibnja 1998. godine, a manekenka je pred oltar stigla bosa na plaži, prije braka s Gareberom na vrhuncu slave bila je udana za glumca Richarda Gerea.

-Roditeljstvo je najteži i najisplativiji posao. Rande i ja učinili smo da se naša djeca osjećaju uključenima. Ako bismo imali prijatelje na večeri, sjedili bi s nama i mislim da im je to dobro poslužilo. Oduvijek im je bilo ugodno biti u blizini starijih ljudi i postavljati pitanja. Što bih mogla učiniti bolje? Želiš učiniti sve za svoju djecu, ali kad se povučem i oni mi dođu po savjet, vjerojatnije je da će me poslušati. Kad to ponudim neželjeno, to ih jednostavno živcira- kazala je Crawford u jednom intervjuu.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije