Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI POTPORU

Glumica se u znak protesta vezala lancima ispred Vlade

Sandra Milo
Foto: Profimedia
1/4
29.05.2020.
u 20:00

Milo je tako nastavila s protestiranjem, nakon što je već štrajkala glađu kako bi privukla pozornost premijera Giuseppea Contea na svijet umjetnika kojI od ožujka žive u neizvjesnosti o svojoj budućnosti

Poznata talijanska glumica Sandra Milo zaključala se lancima za ogradu ispred zgrade Vlade u Rimu kako bi izrazila svoj protest što Italija ne daje državnu pomoć za samostalne umjetnike.

Milo je tako nastavila s protestiranjem, nakon što je već štrajkala glađu kako bi privukla pozornost premijera Giuseppea Contea na svijet umjetnika kojI od ožujka žive u neizvjesnosti o svojoj budućnosti. Nakon ovog posljednjeg poteza Conte joj je obećao da će pomoći umjetnicima. 

Sandra Milo
1/8

- Premijer Conte je veliki čovjek i humana osoba koja suosjeća s drugima. Sigurna sam da će održati obećanje.

U Italiji vladine mjere onemogućavaju izvedbu koncerata, predstava i velikih događaja u doglednoj budućnosti. Time je tisuće obitelji dovedeno na rub propasti.

Svi koncerti odgođeni su za 2021., a tako su bez posla ostali i brojni tehničari i popratno osoblje. Milo, kojoj je 87 godina, i dalje glumi, a ovim je potezom željela upoznati javnost s problemima zabavne industrije. Na potezu je sad talijanski premijer. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:18 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije