Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Memoari

Glumica priznala: Očuh me seksualno zlostavljao, a mami to nisam mogla reći

Foto: PA/Pixsell
1/3
13.09.2018.
u 12:47

Sally Field u svojim memoarima prvi put priznaje i piše kako ju je očuh Jack Mahoney seksualno zlostavljao

U memoarima "In Pieces" glumica Sally Field otvoreno piše o svom odrastanju i teškim momentima iz djetinjstva koji su obilježili njezin život. 

Glumica otvoreno piše o tome kako ju je seksualno zlostavljao očuh Jack Mahoney. Imala je samo 17 godina kad je ostala trudna i u tajnosti je pobacila u Meksiku. O zlostavljanju je dugo šutjela, a majci Margareth istinu je otkrila tek prije nekoliko godina kada je dobila ulogu u filmu Stevena Spielberga "Lincoln".

Kaže kako joj nije to priznala kad se dogodilo jer nije očekivala da će je tada mama zaštiti, a dodala je kako joj je u to  vrijeme mama pila alkohol. Jack Mahoney bio je glumac za kojeg se njena mama udala 1952., a rastala se od njega 1968. godine.

Oskarovka je napisala kako ju je očuh zvao u sobu kad je bio sam ondje.

– Znala sam što će se dogoditi kad me pozove u sobu. Osjećala sam se čudno, nekada kao dijete, a onda nekada kao odrasla osoba, a zapravo sam samo htjela biti dijete – ispričala je 71-godišnja glumica. 

Pogledajte kako je botoks uništio lice slavnim glumicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije