Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Glumica preminula nakon liposukcije

aarthi agarwal
Foto: Facebook
08.06.2015.
u 12:25

Indijski mediji pišu kako se glumica kozmetičkom postupku isisavanja masnih naslaga podvrgnula prije šest tjedana

Indijska glumica i zvijezda Bollywooda Aarthi Agarwal preminula je u 32. godini života zbog komplikacija koje su nastale nakon što se podvrgnula liposukciji.

Indijski mediji pišu kako se glumica kozmetičkom postupku isisavanja masnih naslaga podvrgnula prije šest tjedana, nakon čega je imala problema s disanjem te u konačnici umrla od srčanog udara.

Njezin prvi film prikazan je kada je imala 16 godina, a posljednji svega dan prije nego je umrla. Njezin menadžer medijima je otkrio kako se Aarthi borila s pretilošću i problemima s plućima.

>>Glumica Freida Pinto na cesti spasila život neopreznoj obožavateljici

>>Uhićen dečko indijske glumice koja je počinila samoubojstvo

Komentara 2

LI
liliZG
13:03 26.05.2017.

u poslu je već preko 15 godina, mlađe kolegice pritišću, pa je valjda odlučila da se treba ponoviti da nastavi svoj posao, i eto ga sad.

DU
Deleted user
08:33 09.06.2015.

Kakva tragedija, kakvi bakrači! Umrla je zbog obijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije