Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Gotovo je'

Glumica prekinula vezu jer je dečko pogledao epizodu serije bez nje

ormond
Foto: BlackPanther/Press Association/PIXSELL
19.07.2014.
u 10:20

Glumica se osvrnula i na scenu oralnog seksa s likom Rogera Sterlinga

Glumica Julia Ormond svoj angažman u seriji 'Momci s Madisona' shvaća vrlo ozbiljno. U seriji glumi majku žene Dona Drapera, Megan, a koliko je posvećena ulozi svjedoči i činjenica kako je zbog serije čak i prekinula vezu.

 - Rekla sam tvorcu serije Mattu Weineru kako sam prekinula vezu u kojoj sam bila jer je moj partner odlučio pogledati epizodu serije bez mene. Rekla sam mu: Gotovo je s nama, kaže Ormond.

Glumica se osvrnula i na scenu oralnog seksa s likom Rogera Sterlinga.

 - Scene seksa mogu biti iznimno neugodne, a ovo je defintivno jedna od neugodnijih koje sam snimila. Možda sam trebala tražiti bananu, kroz smijeh je rekla glumica.

>> Crna čipka jedva je zadržala bujne grudi vatrene Christine

Komentara 1

Avatar rangojack
rangojack
11:00 19.07.2014.

Reptil...!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije