Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično se drži

Glumica otkrila tajnu mladolikog izgleda u 50-tima: 'Nisu plastične operacije'

Foto: Profimedia
1/8
26.10.2019.
u 22:13

Jennifer Aniston je u jednom intervjuu komentirala kako je vidjela veliku razliku u životu i izgledu nakon što je odlučila da 16 sati dnevno neće jesti krutu hranu.

Glumica Jennifer Aniston ima 50 godina, a izgleda kao kad je tek počela glumiti u prijateljima.

Tajna njezinog mladolikog izgleda je navodno to što ne jede. Točnije, ne jede 16 sati u danu.

U jednom intervjuu je komentirala kako je vidjela veliku razliku u životu i izgledu nakon što je odlučila da 16 sati dnevno neće jesti krutu hranu. Gladovanje joj malo olakšava činjenica da je u te sate uračunato i ono vrijeme koje spava.

Kaže da jede sve, no mora prestati oko pet ili šest sati popodne kada gladovanje ponovno počinje.. Neki ljudi vjeruju da to pomaže s kontroliranjem šećera u krvi, mršavljenjem...

Jednom tjedno ima 'cheat day' i tada u vrijeme kada inače ne jede smije popiti sok od celera. Uz gladovanje 16 sati dnevno, Jennifer meditira i vježba, pet puta tjedno. Isto tako, glumica ne pije alkohol.

Pogledajte koji su glumci zbog uloge ugrozili zdravlje:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije